Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Tam sayfa iddaa


İddaa'nın 'Tescilli Kralı' Fotomaç, programdaki maçları analiz etti. Hangi maçlar banko? Hangi maçlardan uzak durulmalı? Kuponlara hangi maçlar yazılmalı?

***

Catania kazanır

İkinci durumdaki Catania, Albinoleffe'yi yenerse seneye Seri A'da mücadele etmeye hak kazanacak.

242 LİLLESTROM-SANDEFJORD 1 1.30
Geçen
hafta Fredrikstad'ı 2-0 mağlup eden Sandefjord, Norveç Ligi'nin istikrarsız takımlarından. Lillestrom ise kaliteli bir ekip. O da geçen hafta geçen hafta Stabaek deplasmanında son dakikada yediği penaltı golüyle liderliği kalbetti. Lillestrom mutlak favori.

245 VALERENGA-MOLDE 01 1.15

Sezona
kötü başlayan Valerenga oynadığı 9 maçta 2 galibiyet alabildi. Son iki maçında 4 puan toplayan ev sahibi ekip, sahasında oynamanın avantajını kullanmak istiyor. Molde ise vasat bir kadroya sahip ama dirençli bir ekip. Valerenga mağlup olmaz.

246 VİKİNG-O.GRENLAND 0 3.10
Viking,
ligin en çok berabere kalan 5 takımından biri. Grenland da en fazla berabere kalan ikinci takım. Viking, 4 maçtır yenilgi yüzü görmedi. Grenland'ın da performansı iyi. Denk takımların mücadelesinden çıkacak sonuç yüksek ihtimalle beraberlik olur.

223 TERNANA-AVELLİNO 01 1.43
İtalya B'de alt sıraları ilgilendiren önemli maçlardan biri. Ternana ligden düştü ve evindeki son maçı. Zaten evlerinde sezon boyunca pek yenilmediler. Avellino baraj maçı oynayacak. Kurtulma şansları da yok, düşme ihtimalleri de. Çifte şans için ideal maç.

225 VİCENZA-RİMİNİ 0 1.70
Albinoleffe
takımı Catania ile berabere kalırsa ve Rimini de kaybederse puanlar eşitlenir, ikili averajı daha iyi olan Rimini ligde kalır. Ancak Albinoleffe kazanırsa, bu durumda Vicenza en az berabere kalmalı, Rimini ise kazanmalı. Bu karşılaşma, Süper Lig'in son haftasında yaşanan duruma benzer bir 90 dakikaha sahne olur. Beraberlik kokuyor.

214 CATANİA-ALBİNOLEFFE 1 1.20
Catania
beraberliğe asla razı değil. Çünkü Torino kazanırsa Catania üçüncü olur, play-off'lara kalır. Albinoleffe de mutlaka kazanmalı çünkü Rimini'nin ikili averajı daha iyi. Kazanmak zorunda olan iki takımın maçında stadı dolduracak olan Catania favori.

244 START-STABAEK 1 2.00
Norveç
Ligi'nde iki denk takımın mücadelesi. Start geçen hafta Molde karşısında çok iyiydi. Stabaek ise Lillestrom ile berabere de kalsa yetersizdi. Start evinde oynayacağı beşinci maçta ilk galibiyetini almak isteyecektir.

156 ATLETİCO PR-JUVENTUDE 2 3.60
Atletico P
aranaense kötü oynuyor. Yedi maçta sadece iki kez kazanabildi ki, her iki galibiyet de deplasmanda. Teknik direktörünü göndermesi an meselesi. Juventude ise kötü başladığı bir sezonda süratle toparlanma eğiliminde. Son üç maçını da kazandı. Paranaense deplasmanında kazanır.

162 PONTE PRETA-PARANA 1 1.75
Parana'nın
ekonomik ve sportif sıkıntıları var. Ponte Preta da sezon başından beri bir türlü istediği futbolu ortaya koyamadı. İki takımın da son dört maçtır galibiyeti bulunmuyor. Kendi sahasında oynayacak olan Ponte Preta'nın toparlanması daha kolay. Ev sahibi galibiyeti kuvvetle muhtemeldir.

236 TRELLEBORG-MJALLBY 1 1.50
Trelleborg
yenilgi yüzü görmedi. İşin ilginç yanı 10 golle ligin en golcü 2. takımı olurken, 6 maçta kalesinde sadece 1 gol gördü. Trelleborg, Mjallby'ye şans tanımaz.

314 FLUMİNENSE-FLAMENGO 0 3.10
Flamengo
, teknik direktörü Waldemar Lemos'u görevden alarak yerine Ney Franco'yu getirdi. Fluminense lige iyi başladı ve iyi oynuyor. Ancak Flamengo'nun toparlanma çabası dikkate alınmalı. İlk bakışta maç ev sahibi galibiyeti gibi dursa da, önce beraberlik.

243 ROSENBORG-HAM KAM 1 1.30
Şampiyonluk için çok iddialı olan Rosenborg, lige istediği gibi başlayamadı. Dokuz maçın beşinde berabere kaldı. Ham Kam sıradan bir takım ve kilit oyuncularını da kaybetti. Rosenborg favori.



KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR
Catania kazanır
İsviçre büyük favori
Trinidad yenilmez

Bir iyi bir kötü
Tedaviyi biz yaparız
Bu sefer Kartal: 57-55
Api güldürdü
Tüm stat Türklerin
Nihat'a alkış
Türkiye kötü başladı: 2-3
Serdar Akın hakem kurbanı
Peer kazandı Anna ağladı
Ekranda gösteri
Dokuz ay sonra
 
Bekleyip görelim 2
Gana, Dünya Kupası' na hazırlanıyor. Böyle büyük turnuva maçlarında...
Crespooo
Chelsea' nin Shevchenko ile...
B planı devreye
F.Bahçe' nin 100. yıl kadrosuna...
Aslan 4 koldan
Geremi, Davids Gravesen ve...
Okan' da dönüş zor
Listedeki eski yıldıza,...
Yok artık!
İkinci halka arzdan beklenen 20...
Ve Ailton kalıyor
Yabancı transfer konusunda...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu