Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Bugün hangi maçlara oynanmalı?


İddaa'nın 'Tescilli Kralı' Fotomaç, cazip pazar programını sizler için analiz etti. Puan durumları, maç yorumları, kazandıran kuponlar

***

Valencia çok iyi

Nihat'ın takımı istikrarsız. Şampiyonluk kovalayan Valencia, yüzde 90 maçı alır UEFA'da Hamburg'u yenen Thun'la dış sahada karşılaşacak Y.Boys ise sürpriz!.

514 TOTTENHAM-WiGAN 1 1.55
Sunderland
karşısında son dakika golüyle bir puana razı olan Tottenham, lig kapışmasında deplasmanda 2-1 yendiği Wigan'ı evinde kupada yenecek güçte.

536 CHiEVO-PALERMO 1 2.10
Aslında
tam bir beraberlik maçı gibi gözüken bu maçta birkaç faktör ev sahibi takımı biraz daha avantajlı kılıyor. Öncelikle Chievo evinde çok iyi bir ekip, bu artı bir faktör. Palermo deplasmanda başarılı olamıyor. Son hafta beni ve sizleri deplasmanda güldüren Palermo bence bu maçta beraberlik bile alamayacak. Bunun en önemli sebebi perşembe günü çok zorlu bir UEFA Kupası maçı oynamaları olacak.

541 FiORENTiNA-LAZiO 1 1.50
Luca
Toni arkadaşları Lazio'nun defans kilidini açabilirlerse 3 puan cepte. Lazio'da işler şu aralar iyi gitmiyor. Takımın lideri Di Canio ile bazı oyuncular arasında politik düşünceler nedeniyle gerginlik var. Taraftar Di Canio aşığı ama takıma zarar verdiği ortada. Siyahi oyuncular ayrılmak istiyorlar. Tartışmalar bir yana Fiorentina bu maçı almalı.

545 TREViSO-PARMA 2 2.55
Parma
deplasmanda Empoli'yi yenip, Juve ile de berabere kalınca, İddaaseverler onlara iç sahada da güvendi. Sonucunda geçen hafta Parma birçok kişiye kaybettirdi. Parma kazanması gereken takımlara karşı daha iyi oynuyor. Terviso böyle bir rakip. Parma favori.

555 THUN-YOUNG BOYS 2 2.40
Thun,
UEFA Kupası'nda da mücadele ediyor. Bu takım lige verilen kış arasında önemli oyuncularını kaybetti. En önemli kayıp golcü Mauro Lustrinelli. Sparta Prag ile anlaşan bu oyuncu Thun'un düşüşüne neden olabilir. Young Boys en azından bir puan alır.

565 CADiZ-OSASUNA 2 2.40
Osasuna'da
cezalı oyuncuların cezası bitti, sakatları da iyileşiyor. İlk 4 hayalleri kuran Osasuna için toparlanma vakti. Sevilla'dan 4 yiyen Cadiz çok formsuz, tam anlamıyla çöküyor. Savo Milosevic geçen hafta attığı golle "Sakatlığım tamamen geçti" der gibiydi. Kadrosu tam olan Osasuna bu maçı almalı.

612 FRANKFURT-HAMBURG 0 3.10
Frankfurt
kolay gol atıyor olmasına rağmen, evinde Schalke ve Bayern'e gol atamadı. Bu takımlar da ligin iyi savunma yapan takımları. Şimdi bir diğer iyi savunma yapan ekip, Hamburg karşısında olacaklar. Ailton'un sakatlanmasıyla büyük bir dertten kurtulan Thun yorgunu Hamburg karşısında tercihim beraberlik.

614 BRUGGE-BEVEREN 1 1.15
Brugge,
UEFA yorgunu. Ama tabii iki maçı da kendi sahasında oynamış olacak. Roma mağlubiyetini telafi etmek için Beveren'i yeneceklerdir.

615 METZ-MARSİLYA 2 2.00
Metz
bu lige veda etti gibi. 6 maçtır kazanamıyorlar. Gerçi son hafta Auxerre ile berabere kaldılar ama Marsilya'ya direnmeleri zor.

623 MALAGA-MALLORCA 0 2.90
Avrupa'da
en çok para kazanan Arjantinli teknik direktör Hector Cuper, Mallorca'dan ayrıldı. Takımı şu an son sırada. Malaga da Mallorca'dan pek farklı değil. Teknik direktörleri yeni değişti ve şu ana kadar hiç takım çalıştırmayan Hierro takımın başına geçti (Fernando Hierro değil abisi). Bu maçta ev sahibi takım bir adım önde olsa da bence bu maçtan beraberlik çıkar.

631 LA LOUViERE-GBA 10 1.32
La
Louviere için tehlike çanları çalmaya başladı. Genç bir ekiple yola çıktılar ama evdeki hesap çarşıya uymadı. Bu karşılaşmayı kazanamazlarsa işleri çok zorlaşıyor. En azından yenilmezler.

624 SOCiEDAD-VALENCiA 2 1.90
Sociedad'ta
sakatlıklar, sorunlar devam ediyor. Takımdaki oyuncuların moralleri bozuk. Valencia her ne kadar geçen hafta Barcelona karşısında çok kötü bir oyun oynadıysa da galip gelmeyi bildi. Bu maç daha kolay olacaktır. Valencia'da önemli bir sakat yok. Konuk ekip böyle maçlarda puan kaybederse Barcelona'yı yenmiş olmasının hiçbir anlamı kalmaz.

626 PORTO-MARİTİMO 1 1.20
Portekiz
Ligi'nin lideri Porto şampiyonluğun en büyük adayı. Benfica'nın 5 puan önündeler. Sezon başında evinde beklenmedik puan kayıpları yaptı ama artık toparlandı. Maritimo'yu yenerler.



KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR
Valencia çok iyi
Mainz'da altı eksik

Hakeme tokat
Ülkerspor'un aklı başına geç...
Kartal'a Eczacı şoku
İlk siyahi şampiyon
Efes idman yaptı 91-56
Emlak maça çıkmadı
Haber hattı
 
Şifre kırıldı
Alex, Appiah, Tuncay gibi...
Nihat bombası
Her şey 100. yıl...
Fener de kötü
Meydan savaşını kazandık ama...
Bu kez kaçmaz
Sarı-lacivertili ekibin Rize' ye...
Yazıklar olsun
Futbolcular, Fransız teknik adamın...
Gündem istifa
Tribünlerin büyük ...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu