İbrahim Toraman, Kartal'ı uçururken ortaya çıkan hüzünlü tablo isyan ettirdi. Çünkü Bolton, Sevilla ile 1-1 berabere kalınca, Avrupa'ya veda ettik.
Beşiktaşımız, UEFA Kupası'na havlu atarken bile aslanlar gibi mücadele etti, Guimaraes'i Portekiz'de farklı mağlup etti, Avrupa serüvenini galibiyetle bitirdi. Grubumuzda Sevilla, Zenit ve Bolton bir üst tura adlarını yazdıran takımlar oldu
Kartal, üstün oynadığı maçta İbrahim Toraman ile öne geçti. Saganowski, skoru eşitledi. Youla, durumu 2-1'e getirdi. Bir kez daha sahneye çıkan İbrahim Toraman, farkı getiren golü attı. Galibiyetle ülke puanımız arttı ve bu tek tesellimiz oldu
AHİM: Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi
***
Veda busesi
G.Saray'a iki gol atan İbrahim Toraman, Portekiz'de de duble yaptı ancak bu galibiyet yola devam etmek için yeterli olmadı.
Beşiktaş, UEFA Kupası'nda sahasında kaybettiği puanların kurbanı oldu. Guimaraes karşısına mucize beklentisiyle çıkan Kartal, oyuna temkinli başlamasına rağmen golü erken buldu. Derbide G.Saray'a iki gol atan İbrahim Toraman, 7'nci dakikada gol perdesini açtı. Ancak golün ardından defanstaki bir dalgınlığın bedeli ağır oldu ve Guimaraes 4 dakika sonra eşitliği yakaladı.
ÜZERLERİNE DÜŞENİ YAPTILAR Beşiktaş aklı Bolton-Sevilla maçında olmasına karşın üzerine düşeni yapmaya kararlıydı. Bu nedenle art arda ataklar geliştirmeyi sürdürdü Youla'nın ayağından tekrar galibiyet golüne ulaştı. İkinci yarıda da rakibine üstünlüğünü sürdüren Kartal, İbrahim Toraman'la bir gol daha buldu ve son maçını deplasman galibiyetiyle kapattı.