Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     

Daha iyisi olabilirdi

İyi bir kadrosu, iyi yabancıları olan Gaziantep, lige de iyi başladı ama sonunu getiremedi, 9. olabildi... Ligin ilk yarısında UEFA Kupası'nı kovalayan Çaykur Rizespor ise sezon sonunda kendini 10. sırada buldu.


GAZİANTEPSPOR

Gaziantep için vasat bir sezondu. İyi bir başlangıç yaptı. Bir ara herkes Gaziantep'i konuşuyordu. Sonra ne olduysa, düşüşe geçti kırmızı-siyahlı ekip. Sezon sonu gelmeden hedefleri birer birer tükendi. Hiç küme düşme tehlikesi yaşamadı ama ligi de 9. sırada bitirdi. G.Antep, ilk 4 haftada G.Saray ve Beşiktaş'ı yenerek sükse yaptı. Teknik direktör, geçen sezon olduğu gibi Nurullah Sağlam'dı. Üst üste başarılı sonuçlarla takım, 6. haftada 3. sırada yer alıyordu.

SAKATLIK BAŞA BELA OLDU
İLK yarının ortalarında kaleci Hasagiç, Lazarov, Hasan Özer, El Taib, Jaziri gibi isimlerin sakatlıklarına cezalar da eklenince Gaziantep maçlara tam kadroyla çıkmakta zorlandı. İşte bu dönem ciddi bir düşüş yaşandı. 11. haftadaki Ç.Rize maçı sonrası teknik direktör Nurullah Sağlam istifa etti. Ancak yönetim bunu kabul etmedi ve Sağlam'a destek verdi. Bu arada Hasan Özer bilinmeyen bir sebeple kadro dışı kaldı. Lazarov ve Jaziri ise uyarıldı.

ÖNLENEMEYEN DÜŞÜŞ
İstikrarsız sonuçlar arka arkaya geldi. İlk yarı bittiğinde Gaziantep, 8. sıradaydı. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapamadı. Ligin ikinci yarısında hiç üst üste galibiyet alamayan Gaziantep, buna rağmen 10. sıranın altına da hiç düşmedi. Bu arada Mehmet Polat, Hasan Özer, Bülent Bölükbaşı ara transferde takımdan ayrıldılar. Mehmet Çoğum, Gökhan Güleç, Hakan gibi gençler takıma monte edildi. Sonuçta Gaziantep, pek de istemediği bir yerde, 44 puan toplayarak 9. sırada ligi bitirdi.



KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR
Daha iyisi olabilirdi
Çaykur Rize

İstifa etti ama kabul edilmedi
Şanssızlıklardan hiç...
Cavcav'ı tanımıyorlar
Samsun'da Kayıhan sesleri
Fredrick Risp G.Birliği'nde
G.Antepspor'da kongre kararı
Erciyesli Taner Malatyaspor'da
Ankaragücü Vardar'ı aldı
Hakan Ünsal süre istedi
 
Yanal, Terim, Denizli, Lucescu..
Yunanistan' la 0-0 berabere kaldık.. Kim ne düşünürse düşünsün...
Yabancı değil Bilal
Anelka' nın AB vatandaşı sayılması...
Yıldırım: Hakan Şükür...
F.Bahçe başkanı panelde böyle...
İşi kavga etmekti
Hagi' yle geçirdiği süreyi kayıp...
Dönüşü yok artık
Yüklü valizlerle Türkiye' den...
İçimizdeki İrlandalılar
Başkan Demirören, bazı kesimlerin...
İlhan Mansız' a Sarı Işık
Beşiktaş yönetimi üç hafta önce...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu