Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     

Daum, 'Kalıyorum' diyemedi


Dört alternatifim var: 1- F.Bahçe'yle devam 2- Tatil 3- Avrupa'da bir kulüp 4- 2006'ya giden Milli Takım. Türkiye'yi ve F.Bahçe'yi çok seviyorum, devam etmek istiyorum ama medya işimi zorlaştırıyor.


***

'Kalıyorum' demedi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum, düzenlediği basın toplantısında 2004-05 sezonunu değerlendirdi. Daum gelecek yıl sarı-lacivertli takımda kalıp kalmayacağı konusunda ise kafaları karıştırdı. Medyaya yüklenen Alman hoca, "Teknik direktör haberleri okuduk. Le Guen'e bazıları imza attırdı. Bir masal dönemi yaşadık" dedi. Ama Daum, Alman basınında dün çıkan "İtalya, İngiltere ve İspanya'dan aldığım teklifleri inceliyorum. Bir milli takımın antrenörü de olabilirim" açıklamasının hatırlatılması üzerine durakladı.

SLOGANI TÜRKÇE SÖYLEDİ
Daum daha sonra şu alternatiflerini sıraladı: "Öncelikle Fenerbahçe. Sonra tatil, bir Avrupa kulübü ve Avrupa'da bir milli takım olabilir." Böylece Alman hoca, gönderileceği yolunda haberler nedeniyle yüklendiği basının 'haksız' olmadığını gösterdi. Daum sezon değerlendirmesine ise neşeli başladı. Şampiyonluğun gururunu yaşadıklarını söyleyen F.Bahçe'nin hocası, Türkçe "Burası Kadıköy buradan çıkış yok" dedi ve bu sözü doğruladıklarını söyledi.

BENi YIKAMADILAR SON
3-4 aylık zamanın teknik direktörlük kariyerinin en zorlu süreci olduğunu söyleyen F.Bahçe'nin hocası, "Sürekli üzerimize gelindi. Bana karşı başlatılan kampanya takımı da etkiledi. Herkesi kastetmiyorum. Ama beni ve Fenerbahçe'yi yıkamadınız. Bunu başaramadınız. Bazılarına söylüyorum bunu. Bu zor şartlar altında takımım çok başarılı oldu. İkinci yarıda sakatlık ve cezalılar yüzünden sıkıntı çektik. Ama bunlar da bizim mutlu sona ulaşmamızı engelleyemedi" dedi.

GEÇEN YILKi SÜRPRiZ OLDU
Geçen yıl şampiyon olmalarını 'biraz sürpriz' olarak niteleyen Daum, "Ama bu yılki daha anlamlı ve zorluydu. Hem ünvanımızı korumalıydık hem de G.Saray'ın 100. yılıydı. Bu arada Şampiyonlar Ligi'nde aldığımız 9 puan yabana atılmamalı. Zaragoza maçı öncesi 'Zor' dedim ama herkes 'Fark atarız' havasına girdi. Sonuçta başarılı bir sezon geçirdik. Şampiyonluğu tüm Fenerliler'le birlikte Mehmet Sabancı'ya armağan ediyorum. İyi ve sevdiğim bir arkadaşımdı. F.Bahçe ve Türkiye'yi çok seviyorum. Devam etmek istiyorum ama bu ortamda nasıl olabileceğini de düşünemiyorum" diye konuştu.

Deniz DERİNSU

KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR
'Kalıyorum' demedi
Avrupa'daki iki takımdan biri F.Bahçe
Bu kadroyla yine zor!

Fener yine geç açıldı
'Ankaragücü'ne iyi ki...
Alışveriş zamanı
Yedeklere tur jesti
Aurelio'ya milli kanca
Bilet fiyatı açıklandı
 
Danke schön Herr Daum (Teşekkürler bay Daum)
Daum' un basın toplantısını izledim. Aslında bugün kaleme almak...
Futbol nankördür
Aziz Piyer' in Fenerbahçe' yi kucaklayıp, Daum' u da sırtına alıp...
Köprüleri attı
G.Saray' da hedef adam haline...
İlk sıraya Koeman çıktı
Altyapısında birçok yıldız adayı...
Carew out, Grafite in
Beşiktaş yönetimi; Carew' i...
Altılıda ilk üç belli
Beşiktaş' ta A.Yıldırım, Berkant...
Devler ligi için horona...
Trabzonspor, taraftarlarını...
Trabzon rotasını...
Trabzonspor transfer için...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu