Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     

Bu sevda bitmez


100. gol gururu
Herkesin dileği bugün F.Bahçe ve G.Saray arasında oynanacak Türkiye Kupası finalinin dostça geçmesi. F.Bahçe 22 yıllık özleme son vermek isterken, bir başka hedefi de bu yıl "dalya" demek. F.Bahçe bu sezon ligde 74, kupada 14, Avrupa'da 11 gol attı. Yani 99 gole ulaştı.

100. yıl onuru
G.Saray'ın hedefi 100. yılda futbolda ilk kupayı kazanmak. Türkiye Kupası'nı en fazla kazanan (13), en fazla final oynayan (18), Cimbom için 100. yılın anlamı bu kupayla bir başka olacak. Türkiye Kupası finalinde ezeli rakibine hiç boyun eğmeyen Aslan'ın hedefi 4'te 4 yapmak.


***

Çekirgenin son günü

F.Bahçe camiası, kupa finalinde üç kez sıçrayan G.Saray'ın bu defa hüsran yaşayacağına inanıyor... Sarı-lacivertli futbolcular "Taraftarımıza söz verdik, 22 senelik kupa hasretine son vereceğiz" diyorlar.

Büyük bir heyecanla geri sayımı yapılan F.Bahçe ile G.Saray arasındaki Türkiye Kupası finalinde beklenen gün gelirken, sarı-lacivertli camia Olimpiyat Stadı'ndan Kadıköy'e kupayla döneceklerine inanıyor. Taraftar, yönetici ve futbolcular sözbirliği etmişçesine "İki takım arasında büyük kalite farkı var. G.Saray'ı yeneceğiz, hem kupa hem de lig şampiyonluğu F.Bahçe'nin olacak" diye iddialı konuşuyor.

KEYİF ALACAĞIZ
Son haftalarda yükselen formuyla takdir toplayan Tuncay karşılaşmanın zorlu geçeceğini ancak sevinen tarafın kendileri olacağını söyledi. Geçmişte Fenerbahçe'nin Galatasaray'la üç kez kupa finali oynayıp üçünde de kaybettiğini hatırlatan Tuncay, "Finali Galatasaray'la oynamaktan keyif alacağız. Ancak rakibimiz bu defa sevinemeyecek, kupa bizim olacak" ifadesini kullandı.

NÖBET DEĞİŞİKLİĞİ
Öte yandan F.Bahçe dün akşam yaptığı idmanla hazırlıklarını tamamlayıp maçı beklemeye başlarken, oyuncuların hırslı oldukları öğrenildi. Teknik direktör Christoph Daum, Diyarbakırspor maçı 11'ini bu akşam değiştirecek. Cezası sona eren Luciano savunmadaki yerini alırken, o maçta sol bekte oynayan Mahmut Hanefi görevi Deniz'e devredecek.

Deniz DERİNSU

KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR
Çekirgenin son günü
Favori F.Bahçe

Final nasıl izlenir?
'Yüz'yılın golünü atacağım
Daum da bilmiyor
Son kurban kaleci Rüştü
Ünlülere göre kupa Fener'in
Liverbahçe Milansaray
100 milyon dolarlık yatırım
Otobüse zarar verenler yandı
Statta bilet satışı yasak
Mağlup takım önce çıkacak
 
F.Bahçe ve G.Saray prova takımı değil!
Şampiyonlar Ligi finali yüzünden mükemmel derbiyi harcıyormuşuz gibi...
Bugün bayram
Fenerbahçe' nin efsanevi Brezilyalı hocası Didi; "Fenerbahçe...
Fener bizi iyi tanır
Daha önce 3 kez finalde...
Yüksek Ateş!
Ligin ilk yarısında...
10 numara İbriçiç
Beşiktaş yönetimi, Zagreb' in 20...
İnönü' deki BJK Store...
Beşiktaş ürünlerinin satıldığı...
7 takıma bedel
Trabzon-sporlu Fatih ile Gökdeniz'...
Karar W.Krakow' un
Trabzon yanıt bekliyor...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu