09 Mayıs 2016 | Pazartesi

Büyük golcü

Elleri öpülesi tüm annelerimizin, anneler gününü kutlayarak başlayalım… Beşiktaş karşısında tam istediği Galatasaray'ı bulmuş… Cimbom kapanmıyor, önde oynuyor, normal bir Beşiktaş üç pasta rakip kaleye gider pozisyon bulur, gol bulur ama ilk yarıda sahada normal bir Beşiktaş yok… Paniğin bini bi para, Quaresma reklam tabelalarını tekmeliyor, Tosic rakibi ve tribünleri geriyor, Marcello ona keza… Pes doğrusu!
İlk 45'te Yasin'in kaçırdığı bir pozisyon var, bir de Sosa'nın altı pastan yaptığı vuruş Muslera'da kaldı… Galatasaray'ın sezonun en iyi oyununu, Beşiktaş'ın ise en kötüsünü oynadığı devrenin golsüz bitmesi mucize gibi bir şeydi… Devre arasında Şenol hoca neler yaptı bilemem ama Beşiktaş ikinci yarıya Beşiktaş gibi başladı. İlk on dakikada Sosa'nın kaçırdığı üç net pozisyon var… Galatasaray'da Yasin'in yerine genç umut Sinan girince Şenol hoca bu hamleye Cenk Tosun-Gökhan Töre ikilisini sahaya sürerek karşılık verdi…

G.Saray taraftarına alkış
Değişiklikler Beşiktaş adına sahaya olumlu yansıdı. Beşiktaş bastırıyor, ama özellikle Sosa kaçırdıkça kaçırıyordu… Sonra… Sonra Beşiktaş ilk kez hepimizi alıştırdığı güzel paslaşmaları yaptı ve Cenk'in pasını ağlara gönderen Alman Panzeri Gomez gecenin parlayan yıldızı oldu. Sezon boyu bize kanıtladığı gibi bu Alman büyük golcü vesselam. Geride kalan haftalarda bir çok maçı kurtarmıştı, yine işini iyi yaptı.
Sonuç olarak Beşiktaş zorlu bir derbide, güçlü Galatasaray'ı yenerek altın değerinde üç puan kazandı ve iki hafta kala üç puanlık avantajını korumuş oldu. Şimdi Başakşehir- Fenerbahçe maçını keyifle izleyebilirler.
Bu arada kazanan Beşiktaş'ı alkışlayan G.Saray taraftarına da bir alkış benden.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor