03 Kasım 2014 | Pazartesi

Aziz, Bülent Yıldırım!

Aziz Yıldırım haklı; Beşiktaş'ın arkası boş, çünkü arkasında hakem desteği yok! Bu anlamda en şanslı olan FenerbahçeBülent Yıldırım 12. Fenerbahçeli olarak görevini yaptı. Önce rakip futbolcunun uyarısıyla sarı kart çıkardı, sonra orta sahada olan sıradan bir faulde ikinci sarıdan kırmızıyı gösterdi. Ben hakem diye buna derim!
Emre yanında küfür ediyor umurunda değil... Rakibinin boğazına sarılan Emre'yi görmemesine sözüm yok çünkü sırtı dönük ama temsilci görmüş olmalı! Hakemin görüş alanı içinde olmayan pozisyonlara görüntüyle disiplin cezası verilebildiği için Emre'nin hem küfürden (Gökhan Töre gibi), hem rakibinin boğazına sarılmaktan PFDK'lık olması lazım.

Bilic çok vakit kaybetti

Gelelim maça... Beşiktaş zor maça iyi gibi başlamadı, Fenerbahçe ise tam aksine bu sezonki en iyi başlangıcını yaptı.
Kartal'ın zayıf karnı savunmasının sağı… Necip geçen hafta büyük hatalar yapmıştı maçın hemen başında bu kez Alper'i kaçırarak takımının gol yemesine neden oldu.
İlk yarıda iyi futbol, pozisyonlar ve Oğuzhan'ın yanlış tercihleri nedeniyle Beşiktaş'ın başlamadan biten atakları vardı.
İkinci yarıda Fenerbahçe skoru koruma telaşına düşüp beklemeyi tercih edince Beşiktaş yarım yamalak zorlamalar yaptı ve futbolun da tadı kaçtı… İkinci yarıyla birlikte Pektemek'in oyuna alınmayışı bana gore büyük hata. Bir başka hata ise savunmanın sağında yapıldı.
Necip çıkarsa İsmail girer ve Atiba'ya dokunmazsın… Bilic önce orta alanın dengesini bozdu daha sonra dediğimiz şekle döndü ama o arada yaklaşık 25 dakika kaybedildi. Oğuzhan'ın kötü haline 75 dakika katlanmak büyük hataydı.
Sonuç olarak Beşiktaş kalfa olarak kaldı ve ustalık sınavını geçemedi. Avrupa'da dev rakipler karşısında izlediğimiz Beşiktaş'tan eser yoktu. O Beşiktaş hakemi de yenerdi. Fenerbahçe akıllı oynadı ve Bülent Yıldırım'ın da desteğiyle üç puanı aldı. Kutlarım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor