22 Aralık 2012 | Cumartesi

Anons!

Beşiktaş kazansa da, kaybetse de keyif veriyor, iki kere iki dört. Bin türlü imkansızlıkla bu takımın geldiği yer müthiş.
İnsanın nefesini kesen dondurucu bir soğuk, sert oynayan bir rakip, yine bol pozisyon, yine bol gol. Daha ne olsun? Beşiktaş ilk dakikalarda arkada açık verdi, Kayseri net pozisyonlar buldu. Bereket son maçlarda farklı bir kimliğe bürünen McGregor savunmanın döküldüğü anlarda iyi toplar çıkardı, maçı tutu.
Savunma dökülüyor derken dökülen Ersan kardeşimdi. Kötü günündeydi ve Samet hoca bu defa tam zamanında müdahale etti. Toraman'ı stopere çekip ortayı Veli'yle takviye etti.
Toraman demişken biraz durmak şart. Orta sahada oynayarak top kullanma özelliğini geliştiren kaptan, dün savunmadan inanılmaz iyi toplar çıkardı. Sahanın en iyilerindendi.

Ara transfer güç katacak
İlk yarıda net pozisyon üretemeyen Beşiktaş bitime üç dakika kala coştu.
İlk golde Veli'nin pası müthişti.
Beşiktaş'ın kazanma aşkı hep aynı ama sıkıntıları da öyle. Sol kanat hep aksıyor. Uğur-Olcay asla uyumlu değiller. Buraya müdahale şart.
Her neyse, ara transferde yapılacak takviyelerle Kartal gücüne güç katacaktır.
Beşiktaş'ın en az 6-7 puanının kolayladıktan sonra zora sokulan maçlarda heba olduğunu da hatırlarsak toplanan puanın az olduğunu da söyleyebiliriz.
Manzara bize Beşiktaş'ın şampiyonluk yarışında var olduğunu da kanıtlamış durumdadır. Anlaşılacağı üzere bu bir şampiyonluk anonsudur: Yanlış mı, yoksa doğru anons mu; orasını zaman gösterecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor