Sinan Vardar

Sinan Vardar

21 Ağustos 2016 | Pazar

Beşiktaş’ım 4-1 yanım!

Öncelikle şunu belirtmeliyim; Beşiktaş'a yeniden kavuşmak harika bir duygu... Beşiktaş'ı özlemişiz, muhteşem taraftarın sesi içimizde hasret olmuş. Sezon bitimiyle, sezon başı arası gün geçmek bitmiyor.
Beşiktaş'ı yeniden sahada görünce gerçekten keyfim yerine geldi.

Transfer yapılması şart
Beşiktaş geçen sezonun şampiyonu olarak sahaya çıktı. Siyah-beyazlı takımın Arena'ya gelen Alanyaspor'la siklet farkı dikkat çekiyordu. Beşiktaş rahat bir oyunla, kendini sıkmadan kazanmasını bildi. Her zaman söylüyorum; Beşiktaş Türkiye'nin en iyi takımı ama bu farklı galibiyet kimseyi yanıltmasın. Beşiktaş'ın takviyeye ihtiyacı var.
Kendimizi kandırmayalım, Beşiktaşlıyı hiç kandırmayalım. Özellikle savunma, orta saha ve forvete çok önemli üç transfer gerçekleşmek zorunda. Beşiktaş'ın önünde Şampiyonlar Ligi var ama stoperi, Jose Sosa ve Mario Gomez'in alternatifleri yok.
İşin ilginç tarafı sol kanat oyuncusu Adriano oyundan çıktıktan sonra bu futbolcunun yerine Necip'in girmesi durumu açık ve net olarak bizlere gösteriyor.

Antrenman tadındaydı
Beşiktaş, Alanyaspor karşısında gerçek bir antrenman maçı yaptı ve taraftarına güzel bir akşam yaşattı. Lige galibiyetle başlamak ve büyük bir ihtimalle de daha ligin ilk haftasında zirveye çıkmak Beşiktaş'ın artılarıydı.
Oğuzhan attığı nefis golle hem gol perdesini nefis bir şekilde açarken yine klasını gösterdi. Olcay her zamanki çalışkanlığıyla göz doldurdu. Cenk Tosun çok iyi bir golcü. O da attığı iki golle takım için ne kadar önemli olduğunu gösterdi.
Alanyaspor için pek iyi şeyler yazamayacağım.
Sanki Süper Lig'e misafir gibiler.
Maçın uzatma bölümlerinde hakem Barış Şimşek'in Alanyaspor lehine çaldığı penaltıya hiç ama hiç şaşırmadım!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor