Sinan Vardar

Sinan Vardar

06 Ağustos 2016 | Cumartesi

FETÖ'cülere acımayın

Öncelikle ülkemize büyük geçmiş olsun... Allah böyle bir şeyi bize bir daha göstermesin.
Bir taraftan da bu hain FETÖ'nün gerçek ve çirkin yüzü ortaya çıktı. Türkiye bu hain girişimden sonra iktidarıyla, muhalefetiyle tam birlik ve beraberlik yaşadı.
Son günlerde Cumhurbaşkanı'nın, Başbakan'ın verdiği demeçler son derece olumlu. Buna muhalefet liderleri de katılıyor. Bu da çok güzel bir tablo. Bu tablo siyasette devam ederse Türkiye hem ekonomik hem de sosyal zorlukları kısa zamanda aşar. Yani derler ya her husumetten bir iyilik çıkar... Bu kenetlenme devam ederse hem PKK, hem DAEŞ, hem de FETÖ belasını yeneriz.
Çok büyük bir ülkede yaşıyoruz.

THY kayıtlarında hepsi var
Tabii her kesimde olduğu gibi futbol dünyasında da bu yapılanma var. Yıllarca yöneticilik yapmış biri olarak sorunları görüp uyarıyorduk.
Bunun tespiti o kadar basit ki; THY kayıtlarına baksınlar Pensilvanya'ya giderek o teröristin eteğini öpenleri, ona secde duranları çok rahatlıkla belirleyebilirler. Bunları spordan temizlesinler. Hiç acımadan bu temizliğin yapılması lazım. Futbolda o kadar dürüst kişiler harcandı. Onlar devre dışı kaldı.

Bunlardan olmayanlar silindi
Bu terör örgütü öyle bir yapı ki, her yerde bunlardan olmayan kimseler yıllarca bir yere gelemedi.
Şimdi soruyorum. İhsan Kalkavan ile birlikte kimler Pensilvanya'ya gitmiş. El etek öpmüş. Bunların tespiti yapsınlar. Gerisi çorap söküğü gibi gelir. Zaten devlet tedbirleri alıyor.

Şimdi herkes kıvırıyor ama...
Allah şahidim ki, yıllarca bu FETÖ'nün başındaki adamı televizyonda saçma sapan açıklamalarını gördüğüm zaman televizyonu küfür ederek kapatırdım. Ülkeyi tehlikeye götürecek bir şahıs olduğunu yıllar önceden biliyordum. Ülkemiz bu hain darbeden sonra kenetlendi ve iyi bir havaya büründü. Milli ruhu yaşamamız lazım. Bu mikrobun, kanser olan organı kesip atmalıyız.
Hiç acımadan.... Şimdilerde herkes kıvırıyor. Yalakalık yapıyor. Takiye yapıyorlar, onlar da zaten sırıtıyor.

Sonuna kadar savaşacağız
Tüm işadamları, vatandaşlar fedakarca ülkesi için daha çok çalışmalı.
Bakın ben turizm işi yapıyorum.
Önemli bir firmanın sahibiyim.
Rusya uçak krizi ve darbe girişiminden sonra en büyük zorlukları sektör olarak biz yaşadık. Ama yine de ağlamıyorum, bu ülke için sonuna kadar savaşacağız. Yine turist getireceğiz, yine insanları mutlu edeceğiz.
Herkes seferber olacak. Şimdiye kadar kazandıklarımıza sayacağız.
Bu ülke için her şeyi yapmalıyız.

Bu rantlar artık kesilmeli
Futbolumuzun, kulüplerin hali ortada.
Yüzde 90'ı batık halde... Devlet daha ne yapsın, yatırım yapıyor, stat yapıyor. Dünyanın en genç nüfusu olan ülkemizin gözle görülür bir başarısı yok. Herkes rant peşinde.
Menajerler rant peşinde. Yöneticiler rant peşinde. Dış transferlerde entrikalar dönüyor. FETÖ yapılanması rant peşinde. Futbol kene gibi kemiriliyor. Yöneticilik yaptığım dönemde de söyledim; bu rantların kesilmesi lazım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor