Sinan Vardar

Sinan Vardar

09 Kasım 2015 | Pazartesi

Beşiktaş altın buldu

Beşiktaş, Bursaspor karşısında müthiş bir üç puan kazandı.
Beşiktaşlılar için maçın özeti şu; Siyah-Beyazlı takım Bursa'da altın buldu. Kazanan her zaman haklıdır.
Ve en önemlisi kötü oynarken kazanmak ayrı bir hüner.
İstatistikten bahsetmek istemem ama 90 dakika boyunca Beşiktaş'ın sadece 5 gol girişimi var. Bu 3 puan şampiyonluk yarışında çok ama çok önemli...
Beşiktaş İlk devrenin özellikle ilk 20 dakikasında baskı yedi. Beşiktaş Sporting Lizbon maçından sonra belki de bu sezon Bu sezon ilk kez maçın büyük bölümünde kontratak futbolu oynamaya zorlandı.
Bursaspor Atiba'ya büyük baskı yapıp oyunu kontrol altına aldı.
Şunu gördük, 1. Beşiktaş'ın en büyük gücü Atiba.
2. Atiba'nın oyuna girmesi için Necip şart.
3. İsmail takımın en iyisiydi. Onun mücadelesine şapkamı çıkarıyorum.
Beşiktaş'a karşı oynayan rakiplerin Atiba üzerinde yaptığı baskı gün geçtikçe artması da Beşiktaş için ayrı bir dezavantaj.
Güneş bu baskıyı kırmak için değişiklikler yaptı. Onun hamlelerine Ertuğrul Sağlam da karşılık verdi ama son sözü Oğuzhan söyledi.
Oğuzhan belki iyi oynamadı ama müthiş klas bir gol attı. Beşiktaş'ta Töre, Sosa, Gomez tutuktu. Onların bu kadar oynamasında yorgunluk da büyük etkendi. Beşiktaş kaybetmek üzere olduğu maçı son 10 dakikadaki baskıyla kazanmak istemesi futbolcuların şampiyonluğu ne kadar istemesinin kanıtıydı belki de...
Bursaspor da mücadelesiyle alkışı hak etti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor