Sinan Vardar

Sinan Vardar

05 Kasım 2015 | Perşembe

Kazanma zamanı

Beşiktaş bugün Avrupa arenasında çok önemli bir maça çıkacak.
Lokomotiv Moskova karşısında alınacak üç puan, Beşiktaş'ın çok büyük bir olasılıkla Avrupa'da yoluna devam etmesini sağlayacak.
Temennimiz ve beklentimiz Kartal'ın geçen sezondan bu yana alıştırdığı zaferlerine bir yenisini eklemesi.
Rus ekibi iyi bir takım. Son haftalarda düşüş yaşasa da kaliteli futbolculardan kurulu bir ekip. Ancak Beşiktaş her zaman zor ekipleri yenerek gücünü gösterebilen bir ekip. Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde yer aldığı rakiplerinden mesela Sporting Lizbon da bu sezon Portekiz Ligi'nde fırtına gibi esiyor. Futbol otoriteleri Sporting'in Şampiyonlar Ligi düzeyinde bir ekip olduğunda birleşiyor.
Sporting, önceki gün G.Saray'ın mağlup olduğu Benfica'yı bundan 2 iki hafta önce deplasmanda 3-0'lık skorla sürklase etmişti. Beşiktaş, o S. Lizbon karşısında ilk devrede zorlansa da ikinci devrede oynadığı baskılı futbolla rakibini boğmuş ve galibiyeti kaçırmıştı.
Açık ve net, Beşiktaş bu futboluyla Şampiyonlar Ligi ayarında bir takım.
Siyah-beyazlı takım iyi oynuyor ve karşısında kim olursa olsun rakibine gücünü hissettiriyor. Ama yetmez; Kartal bu performansını artarak sürdürmeli.

Takviye yapılmalı
Bu güzel havanın sürmesi için; futbolculara, yönetime, teknik kadro ve taraftara büyük görev düşüyor. Ancak üzülerek belirteyim ki Lokomotiv maçı için sadece 9 bin bilet satılması beni hayal kırıklığına uğrattı. Beşiktaş bu önemli maçta taraftar gücünü arkasına mutlaka almalıydı.
Bu takımın şu anda eksiğinin de olduğunu hesaba katmalıyız.
Tolgay ve Veli'nin görev almaya başlamasıyla Beşiktaş'ta daha zengin kadro rotasyonu olacak. Sezon öncesi de söyledim, şimdi de söylüyorum Beşiktaş'ın mutlaka savunmaya takviye yapması şart.
Bunun için yönetim bir an önce doğru ismi belirleyip, ara transferde kadroya katma yollarını aramalı.
Beşiktaş için bugün kazanma zamanı.
Haydi Kartal, kalbimiz seninle...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor