Sinan Vardar

Sinan Vardar

07 Nisan 2015 | Salı

Tren kaçıyor

Futbolumuzn üzerine kabus gibi çöken terör olayından sonra sıcağı sıcağı ilk maçı oynamak Beşiktaş'a kısmet oldu. Rakiplerinin kazandığı ve futboldan çok terörün konuşulduğu bugünlerde atmosfer Beşiktaş açısından dezavantajdı.
Sadece o değil, maç Başakşehir'in sahasındaydı!
Başakşehir öyle kolay pozisyon vermeyen bir takım. Ligin en iyi savunma yapan takımına karşı Beşiktaş ilk devrede tam 3 net gol pozisyonundan yararlanamadı. İlginçtir; Siyah-Beyazlı takım ilk 33 dakika hiç gol pozisyon bulamadı.
Futbolda böylesine net gol pozisyonlardan yararlanamazsanız puan kaybını doğal karşılayacaksınız. İlk 45 dakikada özellikle Sosa'yı beğendim. Beşiktaş ilk devrenin son 15 dakikasında ve maçın son 10 dakikalık periyodu haricinde rakibine baskı yapamadı.

Slaven Bilic de kötüydü!

Bilic, yaptığı değişikliklerle de sınıfta kaldı. Hırvat teknik adamın; Sosa'yı 60. dakikadan sonra sola alması anlamsızdı.
Bilic bu hatasını 80. dakikada Sosa'yı merkeze alınca Beşiktaş son anlarda pozisyonlar buldu.
Demba Ba ve Olcay'daki form düşüklüğünü beni çok şaşırtıyor. Özellikle Demba Ba iki aydan bu yana bırakın takıma fayda vermeyi el freni gibi takımı durduruyor. Ersan ve Sivok'un Mehmet Batdal karşısında zorlanması da dikkat çekiciydi.
Hakem Mete Kalkavan yine Beşiktaş'ın net bir penaltısını vermedi. Demba Ba'nın kafa vuruşunda Yalçın topa elle dokunurken, kale çizgisindeki hakemin de bunu görmemesi çok ilginçti! Beşiktaş Başakşehir'de çok önemli 2 puan bıraktı ve ezeli rakiplerinin gerisine düştü. Açık ve net; bu futbolla şampiyon olmak hayal, tren kaçıyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor