Sinan Vardar

Sinan Vardar

23 Mart 2015 | Pazartesi

Ah Bilic ah!

Sevgili Bilic, Fenerbahçe'yi böyle yakalamışsın, böyle bir maçı kazanamayacaksan sen hangi derbiyi alacaksın? Beşiktaş'ın dün nasıl bir fırsat kaçırdığının farkında mısın? Beşiktaş teknik direktörü korkmaz, korkmamalı. Fenerbahçe 3 oyuncu değişikliğini 50. dakikada kullanırken sen daha cesur olup rakibini devirmeliydin. Korkunca yenilgide kaçınılmaz oldu.
Öncelikle derbi diye izlemeye koyulduğumuz mücadelede ilk devre boyunca kör döğüşü izledik. Öncelikli sözüm; Emre'ye... Bu bir değil iki değil;her maç bir arıza çıkarıyorsun. Biri bu adama dur demeyecek mi? Emre senelerdir herkese terör estiriyor! Yeter artık...
Derbide iki tribün kapalı olması ve bu nedenle maçın sönük bir havada başlaması Beşiktaş için avantajdı. F.Bahçeli futbolcular da bu atmosferden oldukça olumsuz etkilenmişti. Emenike'nin tepkilerden dolayı 31. dakikada formayı çıkarıp çıkmak istemesi sarı-lacivertli takımın durumunu gözler önüne sermişti. Hakemin formayı çıkaran bu futbolcuya sarı kart göstermemesi büyük rezaletti. Aydınus yönetimiyle sınıfta kaldı.

Yarın geç olmadan
Özellikle ilk devrenin sonlarında Kuyt'ın sakatlanıp çıkması sonrası Kartal'ın ne yapacağını Emre ve Mehmet Topal'a sorması F.Bahçe'nin saha içindeki karizmasını iyice bitirmişti. Beşiktaş 2. devrede sahasına çekilmek yerine saldırmalıydı.
İnanılır gibi değil, Bilic maç boyunca Demba Ba'ya nasıl tahammül etti anlamadım. Dikkatinizi çekerim; Demba Ba 1.5 aydan bu yana çok kötü oynuyor.
Neden Cenk Tosun 11'de düşünülmüyor?
Bilic'in Kerim yerine formsuz Oğuzhan ısrarı neden?
Gerçek şu; Beşiktaş büyük fırsatı kaçırdı. Bilic bu maç için özeleştiri yapmalı.Yarın çok geç olmadan!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor