Sinan Vardar

Sinan Vardar

19 Mart 2015 | Perşembe

Yaz bir zafer daha!

Ve büyük gün geldi çattı.. Beşiktaş, Avrupa Arenası'nda çok önemli bir maça çıkacak. Rakip Brugge.
Bugün sahaya çıkacak futbolcular son sözü söyleyecek. Umarım 90 dakika veya 120 dakika ya da penaltılar sonrasında, gülen biz oluruz. Futbol şansı mücadele boyunca yanımızda olsun.
Peki Beşiktaş, Brugge karşısında nasıl bir futbol ortaya koymalı? Tahminim Bilic bu akşam özellikle ilk devrede çok fazla risk almayacak. İlk 45 dakikada aynı Liverpool maçlarının, ya da Brugge'de oynanan ilk 45 dakikanın tekrarını izleyebiliriz. Beşiktaş sabırlı oynayıp, özellikle savunmada açık vermemeli.
1-0'lık skor Kara Kartal'a yarıyor.
Aslında bu büyük avantaj, ancak rakibin deplasmanda gol atma ve maç kazanma yüzdesi de oldukça yüksek.

Takım savunması şart
Daha önce de yazdım, gol atmalıyız ama bu maçı takım savunmasını iyi yapan kazanacak. Öncelikli hedef, kaza kurşunu yememek olmalı. Beşiktaşlı futbolcular, Liverpool maçından bile daha fazla koşmalı, daha çok arzu etmeliler.
Rakiplerine boş alan vermemeli.
Bugün hataya yer yok! İstanbul'daki Liverpool ve Brugge'deki maçta Beşiktaş'ın golleri, kaleye atılan şutlardan gelmişti. Bugün de beklediğimiz arzu ettiğimiz gol kaleye atılan şuttan gelirse hiç kimse şaşırmasın. Benim gözüm bu maçta kimde mi olacak?
İnanın bugün ayırım yapmıyorum.
Sahaya çıkan her biri benim için Kartal.
Hayal ediyorum
Top artık Slaven Bilic ve futbolcularında.
Bu akşam tribünlerde 70 bin kişilik dev kadro da olacak. Beşiktaş taraftarına bugün çok büyük görevler düşüyor. Onlar zaten ne yapacaklarını çok iyi biliyor. Bu sezon bizleri coşkudan coşkuya sürükleyen Kartalların, bugün de sahadan zaferle
çıkacağına inanıyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor