Sinan Vardar

Sinan Vardar

06 Nisan 2014 | Pazar

Saatli bomba

Beşiktaş, Kayseri karşısına güzel bir sosyal sorumluluk bilinciyle, otizm ile ilgili pankartla çıkarken formalı, otizmli çocuklar da seyircilere duygu yüklü anlar yaşattı.
İlk yarı boyunca Beşiktaş, rakip kaleye 5 şut atarken küma düşme endişesiyle ilk amacı gol yememek olan Kayseri tek bir şutla karşılık veriyordu.
Beşiktaş forvetleri markaj altında olup çabuk yer değiştirmeyi de beceremeyince bir de üstelik orta saha ve defanstan olumlu pas çıkmayınca, sakatlanana kadar Necip hariç kimse dikine oynamayı düşümeyince doğal olarak pozisyon kısırlığı da ortaya çıktı.
Menajer lobisinin Beşiktaş'a aldırmak istedikleri ama bir türü başaramadıkları Sinan Bolat kaleciler için ilk kural olan 'alamayacağın topa çıkma' kaidesini hiçe sayınca Olcay hatayı değerlendirdi.
İkinci yarı Kayseri'nin can havliyle bastırışıyla devam ederken Oğuzhan'ın akıl dolu vuruşu ve Sinan'ın yanlış yer tutuşuyla durum 2-0 oldu. İsmail Köybaşı'nın futbolculuğunu tartışmam, Necip de herhalde yerini buldu.
Temennim sezon sonunda artık bek transfer etmekten kurtulur Beşiktaş.

Dany saatli bomba
Dany'ye gelince... Bu adam resmen saatli bomba. Benden söylemesi. Geçen hafta son dakika hatası yaptı, bu hafta da hakem Cüneyt Çakır'a dua etsin. Bu adam her zaman takımı yakar.
Cüneyt Çakır en iyi olduğunu yine ispat etti, tebrikler.
Sıfır hata ile maç yönetti. Bizim taraftarları da bir kez daha uyaralım. Şu bela tazanhüratını artık bırakın, hiç hoş değil.
Sonuç olarak Kayserispor'dan 3 puan almak kolay değil takım bunu başardı. Şampiyonlar Ligi için de engeli kazasız geçti tebrikler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor