Sinan Vardar

Sinan Vardar

23 Ocak 2014 | Perşembe

Beşiktaş defansı S.O.S veriyor

Beşiktaş; benim de yıllardır inandığım bir sisteme dönüp, futbolu Önder Özen'e bağladı. Böyle bir kararı aldıklarından dolayı başta sayın başkan Fikret Orman ve ekibine, düne kadar 'bir bilen' olarak karınca-kararınca destek oldum.
Transfer döneminde bence isabetli kararlar verilmedi.
Görünen köy, zaten kılavuz istemiyor. Yönetimde futbolla ilgili olan arkadaşlara sezon başı ve bu ara transferde bazı önerilerim oldu. Bu arkadaşların Sinan Vardar'a güvenerek Önder Bey'e önerdiği çok doğru iki transferle ilgili maalesef olumlu bir yanıt almadığım gibi, Önder beyefendi en azından bir telefon edip de futbolcularla ilgili bir soru bile sormayı lütfetmedi.
Futbol takımımızın acil olarak bir stopere ihtiyacı olduğu kabak gibi görünüyor. Süper Lig'in en çok göze çarpan 1.95 boyunda, bonservisi elinde, geçen sezon 5 gol atarak takımının kümede kalmasını sağlayan, bu sezon da ligin ilk yarısında rakip filelere 3 gol gönderen, özünden Beşiktaşlı bir oyuncuyu teklif ettim; ne enteresandır ki onunla ilgili hiç bir araştırma yapmadan yönetimde futbolla ilgili arkadaşlarıma "ret" cevabı geldi.
Daha önce bir oyuncu önerdim, onu da 'Özen'le reddettiler...
Hatta o futbolcu kardeşimiz şimdi G.Saray'la anlaştı!

Sorumlu Önder Özen!

Beşiktaş'ta şu anda iki stoper var. Biri Ersan Gülüm, diğeri Escude.. İkisi de sol ayaklı...
Siyah-beyazlıların bilhassa hava toplarına hakim, sağ ayaklı bir stopere ihtiyacı var.
Ancak buna rağmen teklif ettiğim bu iki futbolcu için olumsuz yanıt aldı. Ayrıca maliyetleri de sıfırdı!
Artık ikinci yarıda, takımımızın ilk yarıda olduğu gibi defans bloğunda başarı sağlanamazsa; alınan kötü sonuçlardan tek başına Önder Özen sorumludur.
Hiç mazereti de yok, sonucuna da katlanmayı bilecektir.
Böyle bir yazıyı hiç yazmak istemiyordum fakat maalesef Ümraniye'de takımın başında diyalogdan yoksun ve bilgiye itibar etmeyen bir kişi oturuyor.
Bu uyarıyı yapmak, üzülerek de olsa bana düştü. Takımımıza ikinci yarıda başarılar, Onursal Başkanımıza da acil şifalar diliyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor