Sinan Vardar

Sinan Vardar

22 Aralık 2013 | Pazar

Güzel oyun iyi skor

Bu sezon başından beri Kartal'ın kanatları ilk kez bu kadar güzel çalıştı diyebilirim.
Uğur Boral ve İsmail Köybaşı uyum içinde çalışarak topları iyi kestiler. Böyle de olunca skorlar da geldi.
Mustafa Pektemek ve bilhassa Holosko şanssızlıklarını kırdılar. İkisi de çok pozitif oyun oynadıkları gibi Holosko da muhteşem gol attı.
Olcay Şahan kaydettiği 2 süper golle ve ona katılan Ersan, Necip hatta haftalardır ağır görüntü veren Serdar Kurtuluş da kırpırdayınca haklı bir galibiyet geldi.
Tartışılan Manuel Fernandes de kendini hiç aratmadı açıkçası.
Uzun haftaladır takımda yer almayan Mustafa Pektemek, Holosko, İsmail, Uğur oynadıkları futbolla Bilic'e "Hocam biz daha evvel neden forma giyemedik" der gibiydiler...

Camiaya ödül oldu
İkinci yarının hemen başında gelen gol, hiç şüphesiz Elazığ'ın dengesini bozduğu gibi Kartal'ı da ateşledi. Bir de Beşiktaş 2. devre duran takım sendromunu da sona erdirdi. Takım genelde 2. yarılarda kötü futbol oynuyordu; bunu da bitirdi.
İlk devrenin son karşılaşması olan G.Birliği mücadelesi için de umut verdi. Pekmetek'e ayrı bir parantez açmak gerek. Bu oyuncu 11'de her zaman olmalı.
Almeida dün gece oynasa ne olurdu bilmiyorum ama benim oyum her zaman Mustafa Pektemek'ten yana Beşiktaş stadının temelinin atıldığı haftada böyle bir galibiyet camiaya ödül oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor