Sinan Vardar

Sinan Vardar

19 Aralık 2013 | Perşembe

Bu sistem olmaz!

Sayın Yıldırım Demirören, NTV Spor'da canlı yayındaydı. Sanki benim iyi tanıdığım insan gitmiş, başka biri gelmişti. "Yabancı transferler için alınan kararları aynen uygulayacağız, altyapılara çok önem vereceğiz, Fatih Terim'in işine kimse karışmayacak, futbolda tek yetkilidir" dedi.
Bir de en önemlisi; kulüplerimizi uyardı: Aman pahalı transferler yapmayın, kulüplerimizin mali durumları hiç iç açıcı değil.! Sonra UEFA kulüplerimizi küme düşürür!
Allah aşkına, futbola bakışın bu çözümlerdeydi de, benim ne günahım vardı!
Bunları sana defalarca söyledim. Toplantılarda sen ve yalakalarının kulübü uçurumlara yaklaştırırken, seni uyaran nadir yöneticilerden biriydim.
Hep ben kötü oldum!
En yakınındaki yalakalar, şimdi yine senin en yakınında.
Değişim mi? Çare, bu sistemin tamamen değişmesi ama bu sistemi bu kafalar değiştirebilir mi?
Bütün kalbimle istiyorum ama hiç ümidim yok!

Senetler ne oldu?
Ülkemizin seçkin televizyonlarından biri, Türk futbolunun en önemli futbol adamlarından olan ve saygıyla andığım Gündüz Tekin Onay'ın oğlu, Demirören ile beraber canlı yayındaydı, hayretler içindeyim.
Sorular güzel; hepsi ara pası gibi, Demirören'e sadece gol atmak kalıyor.
Allah aşkına Güntekin, Demirören'e kulüpten aldığı senetlerin akıbetini sormak hiç mi aklına gelmedi? Hani hibe etmişti ya! Olmadı..

Beşiktaş davada haklı

Beşiktaş-Kasımpaşa maçı tekrar edilmeli, çünkü kural hatası vardı!
Kasımpaşa Başkan Vekili Hilmi Bey'i kutluyorum, "tekrar edilsin" diyor. Neden mi, çünkü takımına güveniyor Alkışlar Kasımaşa'ya!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor