25 Ağustos 2015 | Salı

Takayuki Seto

Osmanlıspor karşısına çıkan G.Saray onbirini pek çok kişiye göre "sürpriz" ya da "riskli"ydi.
Sebebi; Hamzaoğlu'nun Melo'yla Yasin yerine, Rodriguez'le Umut'u tercih etmesiydi. Yedeklerde sağ bek ve golcü olmaması teknik heyetten yönetime, durum tespiti ve acil ihtiyaç listesi iliştirilmiş bir mektup gibiydi sanki...
Yani; Burak ya da Sabri'ye bir şey olsa, alternatifleri saha içinden üreyecekti.
Amrabat ve Bruma'yı, Umut'u kanatta oynatmak için göndermiş olmalılar. Milyonlarca euro değerindeki Tarık Çamdal'sa ne sakat, ne de cezalıydı ama maç kadrosunun dışındaydı.
Sakat olmayan bir diğer oyuncu Jem Karacan'la aramdaki tek fark, onun 600 bin euro kazanıyor olması.
O da, ben de iki haftadır Hamzaoğlu'nun takımını uzaktan izliyoruz. Tribünler imza için getirtilen 20 yaşındaki stopere rağmen boştu(!). Yıl olmuş 2015; koskoca G.Saray'ın forma reklamı yok. Çok garip bir durum bu bence. Bari; GS Store falan yazsalardı.

G.Saray'ın en iyisi Sabri
Performansını en çok merak ettiğim kişi; Rodriguez'di. Kendisini hayli sıradan bir orta saha olarak buldum.
Hamza Hoca'nın, o mevkide, ihtiyaç duyduğu şey, bana sıradanlık gibi gelen şey olabilir (ciddiyim). İlk yarı sonunda; göğsünde reklamı, tribünde taraftarı olmayan G.Saray'ın en iyisi, herkesin dalga geçtiği Sabri'ydi. Her iki takımın birbirlerine hediye ettiği iki gol de hayli güzeldi. İkinci yarı, hâlâ bir yedeği bulunmayan Muslera'nın hediye ettiği golle başladı.
Hemen sonrasında, Burak oyundan çıkarken tribünden yükselen ıslıkların hedefi "üç kupalı" Hamzaoğlu'ydu.
Keza; "hayli umutsuz bir takımı, Umut'la oynatmak" ironisi dışında bir anlamı yoktu bu seçimin. Rodriguez'in çıkıp Melo'nun girmesine laf edenlerleyse aynı fikirde değilim.
Maçın kalan süresinde Osmanlıspor'da Takayuki Seto isimli bir Japon'un varlığından haberdar olduk. O bile gole Umut'tan daha yakındı.
Osmanlıspor bence henüz iyi bir takım değil.
Ya; G.Saray?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor