16 Şubat 2015 | Pazartesi

Tekmenin de hayırlısı!..

Maçın daha başında, dakikalar 3'ü falan gösteriyordu; Başakşehirli oyunculardan art arda öyle 2 tekme geldi ki...
Atıldıkları bölge itibariyle tekmelerin konuşulması gerekiyor...
Ve bu tekmelerin cezasız kalması; hakemin sarı kart dahi vermemesi "Hah tamam bu hafta beklediğimiz hakem tam da buydu" dedirtti. Beni hiç şaşırtmıyorlar artık!
Genel standardı tutturmaları bir yana maç içinde bu kadar çelişki içinde olmaları düşündürücü! Standardı bir türlü tutturamayan Türk Hakemlik Müessesesi'nin ligin sonuna kadar bu işi nasıl kotaracağını merakla bekliyoruz.
Küme düşenler, Avrupa hedefleyenler ve tabii şampiyonluk yarışında olanların vay haline...

***
Dün gece Trabzonspor tonlarca eksiğine rağmen belki de en akıllı futbolunu oynadı. Ve bu akıllı oyunu, sıralamada üzerinde olan, ligin flaş takımı diyebileceğimiz bir ekibe karşı yaptı.
3 gol bulması ve oyunun neredeyse büyük bir bölümünü rakip alanda oynaması önemliydi. Yediği tipik basit golleri, yine oyun içinde küçük hamlelerle yenilmez hale getirdiler. "Özer'likle Mehmet Ekici", Constant, Sefa'nın arkalarında Aytaç'la uyumu atılan gollerde kendini hissettirirken; özellikle üçüncü golün sonrasında defansif anlamda da kenar uyarısıyla doruk yaptı diyebiliriz.
Gamsız ancak büyük yetenek Constant'ın oynadıkça açılması, oynadıkça ve sorumluluk aldıkça klasını ortaya koyması önemliydi.
Trabzonspor hedefini revize ettikçe, iskeletini de hazırlamış oluyor...
Bu kadar eksikle, bu kadar doğru, üstelik hakeme rağmen... Darısı Napoli'ye diyelim!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor