04 Şubat 2015 | Çarşamba

Zengin'lig...

Güzel gollerin akşamı olarak niteleyebiliriz Trabzonspor-Akhisarspor karşılaşmasını...
Erkan Zengin'in, takımı adına atılan gollere biri asist olmak üzere direkt katkısı olması, onun takımına adaptasyonunu tesciller gibiydi.
2 asistle başladığı Trabzonspor serüvenine, bir şık gol ve bir de asistle devam etmesi, kendisi ve onu ısrarla tercih edenler adına önemliydi.
İçerisinde olduğu bir pozisyonda topun onun koluna çarpması ve sonrasında oluşan penaltıyı Hakan Arıkan'ın kurtarması da karşılaşmanın kırılma anlarındandı.
Hakan, devre arasında bulunup alınabilecek en doğru isim olduğunu duruşuyla, verdiği güvenle göstermeye devam ediyor. Trabzonspor, transferde sezon başında yakalayamadığı isabet oranınını devre arasında sırf bu ikilinin performansıyla bile yakalamış gözüküyor.

***

Ersun hocanın Yusuf'u sağ ön tarafta kullanması, önümüzdeki önemli karşılaşma öncesi eğer bir prova ise bunda ısrar etmesi şart.
Yusuf, Erkan'ı görerek, adrese teslim ortasıyla, üstelikte sağ ayağıyla bunu yaparak eleştirileri pozitife dönüştürebileceğini gösterdi.
Bosingwa'nın sakatlığı, kritik karşılaşma öncesi, büyük bir talihsizlikti. Özer'in tıpkı dayısı Lemi Çelik gibi görünmeyen ama faydalı oyunu, izleyenleri olmasa da o mevkiye yakın oynayan arkadaşlarını yine rahatlatır nitelikteydi.
Akhisar karşısında, daha önceki karşılaşmalarda galip gelmekte hayli zorlanan Trabzonspor'un kazanması da ayrıca önemliydi. Gruptan çıkan ve üç kulvarda bir şekilde devam eden Trabzon'un gelecek sezonun iskeletini yavaş yavaş oluşturduğunu da unutmamak gerekir!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor