16 Aralık 2014 | Salı

Sefa'hat...

Hoca değişikliği sana olumlu yansıyor da rakibine yansımaz mı? Rizespor ligde bugüne kadar ondan göremediğimiz etkili bir futbol ile lige adeta yeniden başlıyor gibiydi... Önde Kuweuke, tabiri caizse tek başına, koca Trabzonspor defansını istediği tarafa salladı adeta! Çok net pozisyonlar yakalayan Rizespor kaleci Fatih'e takıldı bir çoğunda!
Hoca değişimini pozitif yaşamış Trabzonspor ise kalesinde sayısız pozisyonlar verirken; adeta pozitiften negatife dönüşün tüm belirtilerini göstermeye devam etti.

***

Öyle bir karşılaşma ki; ön liberonun ne kadar önemli olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Öyle bir karşılaşma ki; o bölge bağıra bağıra Bourceanu'sunu istedi bir kez daha...
Bu kadar pozisyon verdiği karşılaşmada olumlu şeyler de oldu...
Daha evvel güven bunalımına sebep olan kalecisini kazanıyor Trabzonspor... Fatih gün geçtikçe refleksleriyle Onur'a benzemeye başladı...
Üzerindeki ürkekliği atmasına az kaldı gibi...
***

Şüphe yok ki Yusuf Erdoğan bu takımın şu an en etkili oyuncusu...
Olmazsa olmazı...
Dün gece önce önde başladı, sonra da Constant'ın verimsizliği nedeniyle arka tarafa geçti ve de atılan gollere direkt etki etti.
Takımını karşı alana taşıyan en önemli isimdi. Ve tartışmasız da golleri attırdığı Sefa ile birlikte maçın yıldızı idi.
Stratejik bir galibiyetti ve orta alanla ilgili bir çok ders puan kayıpsız alınmıştır diye umarım! Not: Trabzonspor taraftarının "Emice"si Mehmet Şahin hakkın rahmetine kavuştu, sevenlerini ağlattı.
Mekanın cennet olsun Emice...
Seni unutmayacağız!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor