Necmi Perekli

Necmi Perekli

19 Mayıs 2014 | Pazartesi

Son piyango

Trabzonspor küme düşen Medical Park Antalyaspor karşısında başından sonuna kadar oyunu kendi istediği gibi yönlendirerek istediği skoru elde etti.
Ama bu yeterli değildi. Haftaya 4. sırada giren Sivasspor da Karabükspor karşısında 1-0 mağlup olunca bordo-mavililer, Spor Toto Süper Lig'de sezonu 4. bitirdi ve Avrupa Ligi'ne play-off turundan katılma hakkını elde etti.
Yani Trabzonspor için dün iki iyi sonuç birden alınmış oldu.
Bordo-mavililer oyunun mutlak üstünü olarak orta sahayı iyi paylaşırken, savunmada da rakibine ilk devrenin ilk yarısında verdiği iki pozisyon dışında hata yapmadı.
Ev sahibi takımın yediği golden sonra da maçı kendi lehine çevirmesi pek de kolay değildi. Yani yapacağı fazla bir şey yoktu.

Başarılar diliyoruz
Trabzonspor'un en başarılı oyuncuları savunmada Mustafa, orta sahada Bourceanu, Adrian ve ileride Olcan'dı. Özellikle Mustafa belki de bu sezonun en mantıklı topunu oynadı.
Bu arada kaleci Fatih, kalesinde hiç yabancılık çekmedi, ayrıca başarılı kurtarışlar da yaptı. Performansıyla Trabzonspor'un asla kalecisiz kalmayacağı müjdesini de verdi.
Atılan her iki golün hazırlanışı çok güzeldi. Takımın bu konuda çalıştığı belli oldu.
Bu da önemli bir olaydır.
Netice olarak Trabzonspor ligin son haftasında kendisine Karabükspor'un aldığı üç puanla bir piyango yakaladığını da söyleyebiliriz. Bordo-mavili takıma UEFA Avrupa Ligi'nde başarılar diliyoruz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor