05 Nisan 2015 | Pazar

Sow yolu açtı

Emenike oynamıyor, Webo oynuyor, Kuyt, Diego, Egemen oynamıyor, Alper, Topuz oynuyor.
Bunları, Hikmet Hoca'nın rakibi nasıl analiz ettiğini yazacaktık aslında. Maçı izlemeye başladık başlamasına ama taktiksel bir şey düşünemeden skor 2-0 oldu. Al sana taktik..!
Kırılgan bir Çaykur Rize savunması vardı. Ama coşkulu bir Sow ve nihayet ilk 11 gören Webo, bu kırılganlığa cezayı kestiler. Açıkçası Fenerbahçe teknik heyeti bile işin bu kadar çabuk kotarılabileceğini düşünmemişlerdir.

Rıdvan'ı hatırlattı...
2-0 sonrası bir geri dönüş planı vardı Rize'nin. Direkten dönen top ve ardından gelen Fenerbahçe golüyle havluyu attılar. Sow'un 26 yıl önce Rıdvan Dilmen'in Altay'a attığı golün bir benzerini kaydetmesi fişi çekti.
Sakatlıkların ardından gelen Fenerbahçe değişiklikleri ve hatta Emenike'nin girişi bile sarı-lacivertlilerin ritmini bozmadı. Webo'nun attığı golden sonra Emenike'ye koşması da rehabilitasyon niyetineydi.
Maç fazlasıyla gelen liderlik Fenerbahçe için moral verici. İsmail Kartal'ın son 2 maçta hiçbir değişikliği kafasındaki plana göre yapamadı.
Emre, Topal, Topuz, Sow ve Webo gecenin kahramanlarıydı. Cüneyt Çakır'ın Volkan'ın sakatlandığı pozisyondaki yorumuna katılmadığımı da belirtmek isterim.
F.Bahçe için bu galibiyet ligin geri kalan bölümü için yeni bir sayfa niteliğindeydi.
Çünkü sarı-lacivertli takım şampiyonluğa inanıyor ve rakiplerinin takılacağını düşünüyor...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor