16 Mart 2015 | Pazartesi

Fener çok yavaş

Fenerbahçe Kulübü'nün kanunlarına girmiş durumda Dirk Kuyt-Moussa Sow-Emmanuel Emenike üçlüsü.
Ne olursa olsun bunu değiştirmek istemiyor İsmail Kartal. Geçen haftaki derbi galibi kadroyla başlamak istiyor desek Fenerbahçe o maçta golü atarken kadro bu şekilde değildi.
Dün de Fenerbahçe taraftarının ve Diego'nun dakikalar boyunca çektiği çile bu diziliş ve Moussa Sow ile Emmanuel Emenike'nin dayanılmaz formsuzlukları ile ilgiliydi.
Fenerbahçe, bunların yanında aheste aheste oynayınca dinamik Gençlerbirliği orta sahası vızır vızır sarı-lacivertli yarı sahaya girdi.

Haftaya yine ölüm-kalım

Volkan Demirel'ın üstün performansı sadece Petroviç'in olağanüstü golüne engel olamadı.
Daha önce Hamza Hamzaoğlu'nun düştüğü, " Ben hazırım" diyen oyuncuya yer verme hatasına İsmail Kartal da düştü. Egemen Korkmaz'ın çıkışıyla birlikte Fenerbahçe daha ilk yarı bitmeden ilk değişiklik hakkını kullanmak zorunda kaldı.
Ikinci yarı Rus ruleti gibi başladı. Fenerbahçe ailece hücum ediyor, Gençlerbirliği hızlı isimleriyle boşluk buluyordu. Alper Potuk'un girişi Fenerbahçe baskısının anlamlı ve bilinçli olmasını sağladı.
Mehmet Topal'ın kafa golü bunun sonucuydu. Ama Gosso'nun girişiyle oyunu dengeleyen Gençlerbirliği, Volkan Demirel'in hatası ve sahanın yıldızı El Kabir'in kafasıyla öne geçti.
Fenerbahçe yine evindeki derbiye ölüm kalım maçı olarak çıkacak.
Hafta içinde bu maça odaklanmada pek başarılı olamadıklarını ve bu maça hazırlanmadıklarını söylemek gerek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor