24 Temmuz 2015 | Cuma

Podolski'yle nereye kadar?

İki kupalı şampiyon önüne Türkiye hedefleri koyuyorsa kadro sorunu yaşamaz.
Ancak Şampiyonlar Ligi'nde bu kadro yetmez. Alternatif olması adına alınan oyuncular dışında tek transfer Podolski. Geçen yıl şampiyonlar liginden farklı tarifelerle uğurlanan bir Galatasaray, Podolski'yle güneşli ufuklara yelken açamaz. Savunma göbeği, forvet ve kanatlara transfer olmazsa, transfer politikasında yönetime paratoner olan Hamza hocanın işi de zora girer.

F.Bahçe'de yapılanma sancısı

F.Bahçe, ciddi değişim yaşıyor. Takımın hafızası olan isimlerin ayrılması oyuncuların takım olması yolunda en önemli handikapı.
Çok değerli oyuncular alındı ama bunları takım kimyası içinde harmanlamak Pereira'nın işi...

Quaresma muamması

Maddi sıkıntılar Beşiktaş'ı hiçte arzu etmediği bir noktaya getirdi. Başkan Fikret Orman'ın "Kapıdan giremez" dediği Quaresma'ya bile Arena'nın kapısı sonuna kadar açıldı. Q7'den Şenol hocanın memnun olduğunu düşünmüyorum.
Umarım hoca yanılır, Beşiktaş kazanır.
Tuttuğunu zirveye çıkaran bir hocaya işlenecek madenler verilse Beşiktaş'ın katma değeri artardı. Stoper, orta alan ve santrafor transferi tutarsa, Kartal zirveye Güneş'in ipiyle sarılır.

Yeniden yapılanma
Bir Trabzonspor klasiği yeniden yapılanma.
Bu kez adımlar biraz daha dikkatli atılıyor. Bundan da önemlisi şampiyonluk naraları atılmıyor.
Tabi ki Trabzonspor'un hedefi de zirve.
Ancak zirve fazla seslendirilince, hayal kırıklığı büyüyor. Hurma ile Şota arasındaki uyum avantaj. Şota'ya olan ilgi ve sevgi de bir başka avantaj. Bunlar yetmez. Şota'nın Kayserispor ve Kasımpaşa) refaransları da yetmez. Hatta Cavanda ve Mbia transferlerine tamam desek de klasik söylem geçerli; "Yetmez ama evet."

Hedef takım Bursaspor
Güneş'in parlattığı Bursaspor resmen kabuk değiştiriyor. Şener, Fernandao, Belluschi ve Civelli gibi oyuncuların gitmesi, takımın kimyasını bozacak. Ayrıca Serdar Aziz, Ozan Tufan, Volkan Şen adeta valiz elinde dolaşıyor. Tarihinin tek şampiyonluğunu kazandıran Ertuğrul Sağlam'ın önce teldeki kuşları değil, eldeki kuşları başarıya inandırması lazım. Tabi Jorquera, Necid, Berisha ve Sivok gibi transferlerin takıma çabuk uyumu olumsuz tabloyu tersine çevirebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor