27 Ocak 2015 | Salı

Başkent fatihi

Rakiplerin kazandığı bir haftanın kapanışını iyi yapmak çok önemliydi. Kadro içindeki Veli ve Sosa gibi önemli eksikliler, takıma geldiği günden bu yana kendini geliştirmeyen Oğuzhan için iyi bir fırsattı.
Ancak genç oyuncu yine bizleri şaşırtmadı! Kendine ihanet eden, gelişime kapalı yapısı ile şansını fazla zorluyor. İlk yarıda skandal hakem Abitoğlu'nun vermediği penaltı kararları dışında bariz bir üstünlüğü yoktu Beşiktaş'ın.
Ancak ikinci devrede özellikle Motta'nın hücumu daha fazla düşünmesi ve ilk topların Oğuzhan değil Olcay ile buluşması biraz daha ofansif bir Beşiktaş izlememize neden oldu. Kaldı ki Oğuzhan-Kerim değişikliği beraberinde geldi. Bilic'in bu değişikliğinden kısa zaman sonra Kerim'in yerde kalması ile kazanılan serbest vuruş maçı koparttı.
Allah bu adamı nazardan korusun.
Önce Ziraat Türkiye Kupası, şimdi de Spor Toto Süper Lig'de takımını sırtladı. Forvetinde Demba Ba varsa korkma, sadece inan!
Tolgay içime sinmiyor!
Geçmiş yıllarda kanatlardan eksik kalan siyah-beyazlı takım, savunmadan oyuna dahil olan oyuncuların ne kadar önemli olduğunu ikinci golde gösterdi. Avrupalı bir anlayış vardı dün gece sahada. Bireysel anlamda bakınca Olcay da golden başka bir pozisyonda yoktu. Ersan zaman zaman aksadı. Pedro da anlamsız kart gördü.
Ama ne var ki takım halinde bakınca izlemeye doyulmayacak bir takım vardı Ankara'da. Rakiplerinin kazandığı bir haftada kazanması gereken Beşiktaş, Ankara'dan istediğini aldı. Eksiklerin de katılması ile zirve yarışının sonuna kadar içinde olacak Kara Kartal.
Bu arada dün gece İstanbul'a gelen Tolgay'ın transferini içime sindiremiyorum.
Neden mi? Beşiktaş duruşu; bu davranışı sergileyen bir oyuncuyu, isterse dünya yıldızı olsun kadrosuna katmamalıydı

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor