12 Eylül 2016 | Pazartesi

3 boyut!

Fenerbahçe'nin en hazır görünen futbolcusunun yeni transfer Lens olması takımın içler acısı halinin göstergesi aslında… Sistemsiz, çılgınca saldırmaktan başka bir taktiği olmayan sarı-lacivertlilerde kimin ne yaptığı belli değildi.
Koca ilk yarı boyunca Sow'un 3. bölgede sadece 1 kez topla buluşabilmesi hücum taktik planının doğru olmadığını gösteriyor.
Şunu net bir şekilde ifade edelim; çılgınca yapılan saldırılar, takımın hücum ettiği anlamına gelmiyor. Aksine sistemsizlik anlamına geliyor. Mesela Volkan Şen etkili gibi görünse de; aslında golün gelmemesindeki en büyük pay sahibiydi. Topu ceza sahasına getirebilen tek adam olması onun iyi oynadığını düşündürebilir. Lakin egoistçe tavırları, final paslarını doğru verememesi, pas verilecek yerde attığı şutlar Fenerbahçe'nin beklediği golü atamamasına neden oldu.

HD YAYINA DEVAM!
Yönetim günlerdir böbürlene böbürlene HD yayına geçen FB TV'nin reklamını yapıyor!
Yahu arkadaş; siz tribünleri küstürüp FB TV'yi nasıl seyrettireceksiniz? Taraftarlar Ozan'a, Souza'ya oyun kuramadığı için kızıyor. Bu oyuncular 10 numara meziyetine sahip olmadıkları geçen yıldan beri bilinmiyor muydu? Oyuncuların ne suçu var Allah aşkına? Yetenekleri, kalibreleri belli… Ligin 3. Haftası bitmiş, alınan puan 1! Siz HD yayın seyretmeye devam edin, taraftar her şeyi 3 boyutlu olarak görüyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor