06 Haziran 2016 | Pazartesi

Görelim ama!

Fenerbahçe camiası için önemli bir efsaneydi Aziz Yıldırım ismi...
Pek konuşmaz ama konuştuğu zaman yer yerinden oynardı. Ama özellikle son zamanlarda yaptığı açıklamalar ne istediği etkiyi oluşturuyor ne de artık 3-5 bin kişinin dışında kimseyi inandırabiliyor.
"Efsane Yıldırım" her geçen gün daha da zayıf düşüyor, kendisini çok sevenlerin dahi desteğini kaybediyor.
Dün mali kongrede yaptığı konuşma, 'bitişinin başlangıcıydı' aslında.
Daha geçen yıl, "Ben F.Bahçe'nin parasını sokağa atmam. Varsın şampiyonluk gelmesin" deyip ayakta alkışlanan Aziz Yıldırım, dün "Transfer beklentiniz aşırı olmasın" deyince yine alkışlandı! Geçtiğimiz sezon başı 'şampiyonluk için' 70 milyon euro transfere harcayınca yine alkışlanmıştı.

Pereira'yı gönderemiyor
Dünya yıldızlarını getiren, rakiplerinin elinden istediği her oyuncuyu alabilen Fenerbahçe, artık tazminatı yüzünden Pereira'yı gönderemeyecek hale düşmüştür. Bu mali tablonun başlıca sorumlusu da transferleri yapan, hak etmeyen birçok oyuncuya milyon euro'ları dağıtan Aziz Yıldırım'dır.
Mehmet Topal ve Gökhan Gönül'ün çok para istediğinden dem vurdu başkan. Ben iki oyuncunun da avukatı değilim ama bana 'Takımda aldığı parayı hak eden iki isim söyle' deseniz Topal ve Gönül'ün ismini söylerim.
Bırakın hak etme mevzuunu; bu iki oyuncu takımdan gönderilirse yerleri kaç paraya doldurulur? Fenerbahçe menfaatini düşünmek, bu sorunun cevabında yatıyor aslında.
Yıldırım, yıllardır 'muhalefet' filan bırakmadığından bunları söylemek, yazmak bizlere düşüyor! Gerçi o "muhalefeti de en iyi ben yaparım" diyor ya!
Sevgili Yıldırım, 19 yıllık başkanlığını gördük, bir de muhalefetini görelim.
Görelim ama Allah aşkına!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor