14 Nisan 2016 | Perşembe

Güle güle Vitor!

Bir kere baştan şunu söyleyeyim; dün G.Saray karşısına çıkan takım Vitor Pereira'nın kadrosu değildi. İddia ediyorum bu hücum ağırlıklı kadroyu Aziz Yıldırım yapmıştır. İyi de yapmış aslında!
Fenerbahçe özellikle ilk yarıda bu sezon hiç girmediği kadar gol pozisyonuna girdi. G.Saray "düşmemeye oynayan" Anadolu takımı görüntüsündeydi.
Fenerbahçe'nin topla oynamasına izin verdiler, kaptıkları toplarla kontraya çıkmaya çalıştılar.
Kendi sahanda, seyircinin önünde böylesine silik oynamak G.Saray'a yakışmadı. Sarı-lacivertli takımda özellikle Volkan Şen yakaladığı pozisyonları gole çevirebilse tarihi bir skor ortaya çıkması muhtemeldi.
Volkan'ın bulduğu pozisyonları yakalamak için hakikaten iyi futbolcu olmak gerekir. Ama kaçırdıklarını kaçırmak için de hiç ayağına krampon giymemiş olmak lazım! Alıyor, veriyor, yırtıyor, sürekli oyunun içinde… Gel gör ki iş gol atmaya gelince beceremiyor. Ben teknik direktör (!) Aziz Yıldırım'ın yerinde olsam Volkan Şen'e sabah - akşam şut çalışması yaptırırdım!

Pereira da kadro dışı kalmalı!
F.Bahçe bu kadar çok pozisyona girerken ve baskıyla rakibini kendi sahasına itmişken "kadroyu yapmayan" adam Pereira devreye girdi. Yaptığı 3 saçma değişiklikle G.Saray'ı puan için umutlandırdı. Maçtan önce Caner'in kadro dışı bırakılması çok konuşuldu.
Pereira'yla yaptığı tartışma ne kadar yanlış olsa da Fenerbahçeli taraftarların söyleyemediklerini seslendirdi aslında! Alınan beraberlik sadece şampiyonluk umutlarını söndürmedi. Aynı zamanda takımın kendine olan güvenini de yerle bir etti. Bugün itibariyle yapılması gereken şey Pereira'nın da kadro dışı bırakılmasıdır.
İsim önemli değil, hangi yerli hoca gelirse gelsin bundan kötüsü olmaz.
Böyle bir G.Saray'ı bir daha nerden bulacaksın?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor