10 Nisan 2016 | Pazar

Lidercik Pereira!

Konyaspor tehditkar bir takım değil. Alan daraltıyor, sabırla, atak yapmak için doğru zamanı bekliyorlar.
Henüz maçın başında bir ofsayt golüyle öne geçince iyice kendi alanlarına çekilip sadece savunmaya başladılar.
Sarı-lacivertli takımda gereksiz bir panik hali var. Bu kadar tecrübeli oyuncularla dolu bir kadronun bu kadar panik yapmasının sebebi nedir?
Fenerbahçe kadro kalitesi anlamında, Konyaspor ise teknik direktör kalitesi olarak öndeydi. Teknik direktör demişken… Pereira hiçbir zaman bir lider olamayacak. Olsa olsa lidercik olur! Saha içinde Ömer Ali'yle yaşadığı tartışma bir teknik direktöre yakışıyor mu? Taraftara şirin gözükmek için bu hareketleri yapıyorsa eğer şunu bilsin:
Taraftar bunları yemiyor!

Hücum taktiği yok!
Fenerbahçe'nin ne kadar büyük bir camia olduğunu hala anlayamadı. Saha içine müdahil olmak istiyorsa eğer; doğru oyuncu seçimleri yapsın, takıma doğru düzgün taktik versin! Lig bitti koskoca Fenerbahçe'nin dişe dokunur bir hücum taktiği yok. Ya gole ihtiyacı varken asist yapan, takımdaki hücuma en çok katkı sağlayan ve yeni bir asist yapması "en muhtemel" oyuncu olan Volkan Şen'i oyundan almasına ne demeli?
Maç kazanırsın, şampiyonluklar alırsın, kupalar kaldırırsın Pereira… Ama asla Fenerbahçe'nin hocası olamazsın!
Bir teknik direktör takımına ancak bu kadar zarar verebilir. Aykut Kocaman resmen teknik direktörlük dersi verdi.
Şampiyonluk için avucunun içine kadar gelen avantaj yeniden rakip Beşiktaş'a gitti. Konyaspor mütevazı kadrosuna rağmen akıllı oynayarak maçı kazanmasını bildi.
Bakınız bir yanda Aykut Kocaman diğer yanda Pereira… Günün sorusu şu: Hocaları değiştirsek; Fenerbahçe ligde hangi konumda olurdu?
Ya da Konyaspor…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor