17 Aralık 2015 | Perşembe

Küsme Şener!

İşte Türkiye Kupası bunun için güzel… Tuzlaspor'un hazırlık maçı dahil herhangi bir platformda Fenerbahçe ile karşılaşma ihtimali var mı? Kupa sayesinde hem rakiplerde oynayan yıldız adayı oyuncuları hem de Fenerbahçe'de az oynama şansı bulabilen futbolcuların durumunu görebiliyoruz. Kimse bu maçları yabana atmasın. Vitor Pereira takımın savunma hattında daha çok tecrübeli oyunculara görev verirken, hücum bölgesini gençlerden oluşturmuştu. Defansı sağlam tutup, gol yemeden gençlerin hücumda neler yapabileceklerini görmek istemiş belli ki… Bu tip alt lig takımlarıyla oynanan maçlarda konsantrasyon problemi oluyor. Tuzlaspor karşısında bunu en çok yaşayanların başında ise Şener vardı. Geldiğinden beri yere göğe sığdıramadığımız Şener gitmiş, yerine başka birisi gelmiş sanki! Ya rakibi küçümseyip konsantre olamadı ya da içten içe bir küskünlük durumu var.

Maç seçmek geri götürür
Gökhan Gönül müthiş performansıyla bir anda "yedek" kalmak moralini bozmuş olabilir. Ona bir tavsiyem var; sakın ola moralini bozup, küsmesin.
Çalışmaya devam etsin. Ben Şener'in uzun yıllar hem Fenerbahçe'nin hem de milli takımın sağbeki olacağına inanıyorum. Yeter ki rekabeti bırakmasın. "Maç seçmek" futbolcuyu geriye götürür. Sarı-lacivertlilerin gençleri heyecanlı ama istekliydi. Resmi bir maçta, herkesin gözü üzerindeyken oynamak kolay değil. Zaman zaman heyecandan ve tecrübesizlikten yapmak istediklerini yapamadılar. Melih'i beğendiğimi söyleyebilirim. Uygar as takım oyuncusu görüntüsündeydi.
Çalışmaya devam eder ve kupa maçlarını bir "çıkış" olarak görürlerse, "F.Bahçe altyapısından oyuncu çıkmaz" tezini çürütürler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor