23 Mart 2015 | Pazartesi

Emenike'den kurtuluş!

Aylardır yazıyorum, "Bu Emenike'den bir şey olmaz" diye… Sadece ben mi? Milyonlarca Fenerbahçe taraftarı da aynı düşüncede… Ama gelin görün ki; Başkan Aziz Yıldırım "zorla oynattırıyor" Emenike'yi… İsmail Kartal'ın ondan memnun olmadığını adım gibi biliyorum.
Uzun bir aradan sonra Aziz Yıldırım'a rağmen bir şey yaşandı Fenerbahçe'de!
Taraftarın dediği oldu. Böylesine önemli ve belki de şampiyonluğu belirleyecek bir karşılaşmada formayı çıkarıp giden Emenike'yi bundan sonra bırakın Aziz Başkanı, babası gelse Fenerbahçe formasını giydiremez!Her şerde bir hayır vardır.
Formasını çıkardıktan sonra ona yeniden formayı giydirip sahanın içine yollayanlara da yazıklar olsun! Emenike krizi, zorunlu değişikler, Gökhan'ın daha ısınırken sakatlanması Kartal'ın planlarını büyük ölçüde sekteye uğrattı aslında…

Şok presle top kapıldı
Beşiktaş savunmasının aceleciliği ve uyumsuzluğunu kullanmak isteyen Kartal, rakibe baskıyla hata yaptırıp gole gitmeyi planlamıştı. Aslında bu şekilde pozisyonlarda buldu.
Gökhan Töre'nin karşısında oynayan Caner'in daha çok savunmayı düşünmesi, Mehmet Topuz'un hücumcu bek özelliğinin kısıtlı olması her maç izlediğimiz kanat akınlarının kalitesini düşürdü. Hal böyle olunca Fenerbahçe takımı şok presle kapılan toplar dışında pozisyona giremedi. İşlerin böylesine ters gittiği bir maçta alınan 3 puan çok önemliydi.
Ondan da önemlisi Emenike'den kurtulmuş oldu sarılacivertliler!
Taraftarın oyuna aldırdığı Sow'un golü atması ayrıca anlamlıydı.
Anlayana tabi…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor