Dr. Gürkan Kubilay

Dr. Gürkan Kubilay

24 Şubat 2015 | Salı

Önce şans sonra Carlos

Maçın özetini baştan yapayım. En az 7 gol pozisyonunu kaçırıp önce şanssızlığına kurban gitti F.Bahçe.
Sonra da 75'ten sonra deplasmanda her teknik direktörün berabere iken savunma oyuncularını alıp, skoru korumaya çaba gösterdiği ligimizde, Carlos'un hücum oyuncularını oyuna sokup galibiyet için oynamasına... İlk yarıda Güray'ın 5. dakikada uzaktan şut ile attığı gol dışında, Akhisar'ın F.Bahçe kalesine ne şutu,ne de atağı vardı.Emenike, önde ve uçta lakayit ve konsantrasyonu eksik olarak oynuyordu.
Gökhan istekli, Kuyt ise etkisizdi.
Ancak, Akhisar'a karşı 3 defansif orta saha ile başlamak da doğru değildi.
Belki deplasmanda Diego lükstü ama bu maçta olmalıydı. Buna rağmen F.Bahçe, Emenike ile inanılmaz bir gol kaçırmanın dışında, ön alanda baskı yaparak Akhisar'ı sahasından çıkarmadı.
Raul'ün müthiş golü ilk yarıyı 1-1 bitirdi.
2. yarı, Sow öne, Emenike kanada geçince (ki doğrusu budur) F.Bahçe pozisyonlar buldu. Gökhan 2, Sow ve Meireles 1'er kaçırılması zor golü kaçırdı.Kuyt-Webo değişikliği Raul'ü sağa attı ki bu yanlıştı.

Doğru değişikliklere yenildi

F.Bahçe yorulunca Carlos'un akıllı ve cesur LuaLua ve Vaz Te değişiklikleri Akhisar'ı Fener kalesine getirdi. Son dakikada da Vaz Te, Diego'nun düşüremediği pozisyonda F.Bahçe'ye hiç ummadığı bir yenilgi yaşattı. Sonuç, F.Bahçe Trabzon maçından sonra, bir kez daha once şanssızlığına, sonra da Carlos'un Kartal'dan daha doğru değişiklikler yapmasına yenildi. Bu tür puan kayıpları tepedeki 3 takım için de bundan sonraki haftalarda en az ikişer maç daha devam eder. Özgür hoca da avantaj kuralını öğrenmeli

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor