Cevdet Ünüvar

Cevdet Ünüvar

03 Aralık 2014 | Çarşamba

Osmanlı tamam!

Üç deplasman takımının galip geldiği, 2 ev sahibi ekibin kazandığı, tam dört maçın berabere bittiği, 25 golün atıldığı 11. haftanın zirvesinde yine Osmanlıspor var. Sanki ilk sıra parsellenmiş, adı koyulmuş, herşey bitmiş de, herkes sırasına razı; arkasındaki sıranın talibi gibi!

PUANA, farka, oyuna bakınca sürpriz bir durum da söz konusu değil zaten. Elinde her türlü zor kilidi açacak oyuncu grubu var, kulübede çok güçlü alternatif oyuncuları var, başlarında başarısı teselli hocası var, arkasında güçlü bir yönetici grubu var. Bir ne yok, seyircisi yok. O zaten diğerlerinde de yok (!)

Rakiplerinin bu hep beraber puan kayıpları, Osmanlıspor'un lige kavuşmasını hızlandıracaktır.

Adana haftası...

LİGDE 11. hafta Adana haftası oldu. Zirve yolunda emin adımlarla ilerleyen Adana Demirspor peş peşe üçüncü galibiyetii aldı ve 20 puanla Kayseri ve Antalya'nın peşine takıldı. Kayserispor ve Antapyaspor'un 22, Adana Demirspor'un 20 puanı var. Zorlu priyodu tamamlayan Ünal Karaman'ın talebeleri ekonomik sıkıntı yaşamazlarsa ilk ikiyi son haftaya kadar zorlar.

HAFTAYA damgasını vuran ikinci takım Adanaspor oldu. Son üç hafta kaybeden iki takımdan biri alaboa olacaktı. İstifa etti, etmedi haberleri çıkan Levent Eriş, takımına müthiş bir yükleme yaptığı maçta belli oldu. Ayite'siz gol ayağı kısır kalan Alanyaspor hem maçı, hem hocasını kaybetti. Mehmet Altıparmak maç sonrası istifa etti.

Samsunspor dağıldı

SAMSUNSPOR geçen hafta kırılgan bir maç oynadı. Ordu'da Orduspor'u 4 gollü yendi, yarayı örttü. Ama Gaziantep BB'ye 4-1 kaybedince alabora oldu. Aminu Umar'ın takımdan ayrıldığı, birçok oyuncunun da ayrılmak istediği konuşuluyor. Gaziantep temsilcisi ise sanki beni deplasmanlarda görün der gibi. Hakan Kutlu ile çıktıkları 3 deplasmandan 7 puan çıkardılar. Abdullah Halman'ı da kutluyorum. Haftalarca yedek kaldı ama bu maçta iki golde payı , 1 golde imzası var.

İzmir derbisi

İZMİR derbisi ama maç Manisa'da! İzmir'e de bu ayıp yeter. Koca İzmir'd şu maçı oynaramayan İzmir GSİM'e selamlarıımı gönderiyorum. Maçı yakalayınca atan kazandı demek lazım. 3 pozisyonda 3 gol bulan Karşıyaka skorboarda not düştü, 3 pozisyonda 0 çeken Altınordu gözyaşlarını yazdırdı (!) Kaf-Kaf'ın 2 maçta 6 puanı alması önemli. Zira ilk 6 içine girdiler artık.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor