23 Şubat 2015 | Pazartesi

Sürpriz değil

Trabzonspor 4 deplasmanda 4 beraberlik aldı. Son dakikada yenilen gol, büyük hatadan yenir. Trabzonspor da teknik direktörünün oyuncu değiştirme sevdası ile hata yaptı ve golü yiyerek 3 puan yerine 1 puan aldı. Bu kafa ile bu da kazançtır.
Katılırsınız katılmazsınız, ben Henrique'yi arıyorum. Cardozo bilmem kaç gol atmış. Girdiği gol pozisyonu 3-4 misli. Topa ayağını uzatamadıktan sonra veya boş kaleye gönderemedikten sonra bana ne. Dün de 2 net gol pozisyonunu bozuk para gibi harcadı.
Kasımpaşa akıllı oynadı. Trabzonspor'un iki kanadını ileri çıkartmadı.
Mehmet Ekici'nin nefis golü bile takımı hareketlendiremedi. Hırs yok, kazanma heyecanı yok. Tabii, bir de kenardan oyunu okuma yok. İlk yarının son dakikasındaki gol moral olur dedik ama olmadı.

Yanal inat mı yapıyor?
İkinci yarıya Kasımpaşa öne çıkarak, Trabzonspor da geriye yaslanarak başladı. Teknik heyet, Kasımpaşa maçını tiyatroda imiş gibi izledi.
Bir teknik adam ne zaman oyuna oyuncu alınacağını bilmeli. Oyuncu oyuna takıma yararlı olsun diye sokulur, maç primi alsın diye değil.
Napoli maçında da aynı tutum, dün de aynısı. Neden Constant'ın çıkarıldığını anlamak olası değil. Sonra, Medjani rakibini nasıl marke etti.
Siz hiç önden marke gördünüz mü.
Ve de el ense ile marke. Tamam şansa gol girdi ama Medjani'nin de Donk'un arkasında durması gerekirdi.
Bunu ben değil, Ersun Yanal öğretmeli.
Yazık!
Kaçan 2 puanın sancısı büyük olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor