16 Şubat 2015 | Pazartesi

Maestro Mehmet

Trabzonspor puan cetvelinde kovaladığı Başakşehir'e, Avni Aker Stadı'nda geçit vermedi.
İki takımın da iyi mücadele ettiği maçta, bordo-mavililerin yarısı sahada yoktu. Şubat aylarında rehavete giren Trabzonspor, gençlerle ve Mehmet Ekici'nin yönetiminde hem zorlu rakibini devirdi, hem de Başakşehir'in puan cetvelinde üzerine çıktı.
Kartları kime gösterdiği anlaşılamayan hakem iyi maç yönetti. Sahanın en iyisi Mehmet Ekici idi. Orkestra şefi gibi takımı yönetti, nefis gol attı, attırdı...
İlk yarıda 4 gol izledik. Bordo-mavililerin attığı mükemmel gollere karşın, hatalı yediği goller eşitliği sağladı.
Medjani'nin topu taça atmaması gol yedirdi. Sanki taça top atma yasak. İlk yarıda Trabzonspor baskın oynadı.
Başakşehir kontrollü oynamaya çalıştı ise de Trabzonspor aksine saldırgan ve hırslı idi. Birbirine zıt oyun yapısında olan takımlar ilk 45 dakikayı ikişer golle eşit kapadı.

Sağda Fatih parladı

Bordo-mavililer'in kazanmak zorunda olduğu bir maçtı. Bu maçta sağ kanatta Fatih parladı. Ataklarda top aldığı sürece olumlu işler yaptı genç oyuncu. Ancak, sağ kanattaki güzellik solda eksikti. Kupa şokundan sonra kazanılan bu önemli maç, Napoli sınavından önce iyi bir moral oldu. Çok eksik vardı. Onlara eklemeler oldu.
Başakşehir ilk kez bu sezon Trabzonspor'dan 3 gol yedi.
Ve bordo-mavililer maçı kazanarak derin bir nefes aldı. Özetle, 3 puan ilaç gibi geldi. Hem de yedek takımla...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor