02 Aralık 2014 | Salı

'Fırtına'dan gol şov

Trabzonspor, Avni Aker'de "gol şov" yaptı. Bordo-mavililer dün gece de evirde son haftaların formda takımı Gençlerbirliği'ni dağıttı. Trabzonspor, mücadele gücünü yükseltmiş ve tam bir takım olmuş. " At, sahibine göre kişner" ata sözündeki gibi, Ersun Yanal ile bordo-mavili takım çok fark etti.
Trabzonspor kanatları iyi kullandı.
Hücum özellikli Ersun Yanal, F.Bahçe'deki gibi Bosingwa'yı sağda Gökhan, Musa'yı da solda Caner gibi kullanmaya başlamış. Bu ikilinin kenar ataklarının hepsi tehlike oldu. Özer ile Mehmet, orta alanın orkestra şefleri. Koşutular, asist yaptılar ve kene gibi yapıştılar.
Kalede Fatih, kendini buluyor. Kurtarışları le alkışlandı. Yusuf, Sefa ve Medjani, takımı öne taşıyan pres yapan isimlerdi.
Bordo-mavililer yelpaze gibi açılıp kapandı.
G.Birliği rakibini izlemedi tabii.
Kontraataklarda hatasız ikili Belkalem ile Papadopulos'u aşamadılar. Bordomavililer, birbirinden güzel gollerle ilk yarıyı farklı kapadılar.

İşte Trabzonspor bu
Gümbür gümbür bir Trabzon izledik bu yarıda. Hücumcu Ersun Yanal kart sınırındaki Musa'yı kenara, Yusuf'u solbeke, Serdar'ı da oyuna aldı. Gençlerbirliği oyunda dengeyi kurar gibi oldu.
Bordo-mavililer, bir rakibe üç kişi bastırdı.
Atak üstüne atak tazeleyen Trabzon, G.Birliği kalesi önünde kamp kurdu.
Ne oldu bu Trabzonspor'a. Uçuyorlar adeta. Bu yarıda rekor sayıda tehlikeli hücum organizasyonu yaptılar.
Yusuf'u tutamadılar. Harika bir gol organizasyonu ve Cardozo'nın golü ayakta alkışlandı. Yağmurla gelen goller. Sona doğru Trabzon, maça yeni başlamış gibi idi. Açıldıkça açıldılar. İşte beklediğimiz Trabzon bu, özlenen fırtına bu. Bakalım bu yolun sonunda " şampi yonluk" olacak mı?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor