08 Nisan 2014 | Salı

Avrupasız olmaz

Trabzonspor, Avrupa iddiasını sürdürüyor.
Bordo-mavililer, ligin ilk yarısında Ankara'da yenildiği Gençlerbirliği'nden rövanşı kadın ve çocukların izlediği maçta farklı kazanarak aldı... İnsanların yaşamlarında zor günler vardır. Dün de, bizim için kötü bir gündü. Kardeşimiz, dostumuz, meslekdaşımız pırıl pırıl insan Süleyman Gültekin'in ölüm haberini maçtan hemen önce aldık. Yıkıldık.
Ama görevimizi yapmalıydık.
O psikoloji ile de maçı izledik.
İlk yarıda gelen penaltı golü ile Trabzonspor rahatladı.
Ancak, Malouda, Zokora ve Colman'ın yokluğunda maestro görevini yapacağını sandığım Adrian şaşırttı. Özer, çok koştu ve iyi top dağıttı. Bordo-mavililer, ilk yarıda temkinli oynamaya, bir kaza golü yememeye çaba gösterdi. Bu nedenle Emre önde çok yalnız kaldı. Onur'un sakatlanan Özgür için yaptığı jest, alkışı hak etti. Pozisyonsuz ilk yarı tek golle kapandı.

Mandıralı hamleleri
Yabancı konusunda Trabzonspor'un şanssızlığını sağır sultan bile duydu. Bu sezon da elle tutulur biri yok gibi. Ancak, Bosingwa geldiği günden beri hep aynı seviyede performans gösteriyor. Gençlerbirliği maçında da kazanılan penaltının esas kahramanı Bosingwa.
Oyun ikinci yarıda orta alanda geçerken, gole yaklaşan Gençlerbirliği oldu. Kırmızısiyahlılar, bu yarıda hayli öne çıktı. Hami Mandıralı'nın Henrique, Yusuf ve Gökhan hamlesi ise gol getirdi. Özer'in "al at" pasını iyi takip eden Henrique golü atarak arkadaşlarına rahat nefes aldırttı. Gol Trabzonspor'u canlandırdı. Yusuf da Henrique'nin lokum gibi pasını görmezden gelmedi ve golü attı.
Trabzonspor, Avrupa umudunu devam ettirdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor