03 Mart 2014 | Pazartesi

Bir puan, bir sıra!

Avrupa yorgunluğunun ardından Trabzon, Konya'dan değerli 1 puan çıkardı. Mesut Bakkalile çıkış yakalayan Konyaspor, ilk yarıda topla daha fazla oynayan taraftı. Çok adamla saldıran ev sahibi, adam adama oynadı. İlk 45 dakikada iki takım da tehlikeli pozisyon yaratamadı. Zokora'nın olmadı- ğı orta sahayı kolay ve hızlı geçti yeşil-beyazlılar... Çok boş bırakılan Djalma hayli hırpaladı savunmayı. Trabzonspor'un yorgunluğu belli idi. Bordo-mavililerde 1461'den iki genç Mustafaile Gökhan forma giydiler. Bu kazanç oldu. Bosigwa'nın sahada ayak basmadığı yer bırakmadığı maçta Onur yine kalesini gole kapadı. Hele Borek'in füzesindeki kurtarışını Konyasporlular bile alkışladı. Trabzonspor'da Bourceanu iyi bir oyun sergiledi. 2. yarıda yerini Yusuf'a bırakan Maloudasahada dolaştı durdu. Görüntüde tipik bir beraberlik maçıydı ve ilk yarıda golsüz noktalandı.

Gizli kahraman
2. yarıya takımlar durgun baş- ladı. Ancak, dakikalar ilerledikçe iki takım da savunma güvenliğini de düşünerek beraberliği bozmak için büyük çaba gösterdi. Hami Mandralı Zokora'nın yerine Gökhan'ı, Henrique'nin yerine de Emre'yi sahaya sürdü. Konyaspor'da Hasan Kabze'nin sağ kanattan getirdiği ataklar da bordo-mavili savunmayı zorladı. Trabzonspor'da bir gizli kahraman da Mustafa Yumlu'ydu. Belki teknik değil ama savunmada her pozisyonda o var. Maç biterken, yeşil-beyazlılar kaleye çekildi. Trabzonspor ise bilinçsiz saldırdı. Emre'nin kale önündeki hamlesi gol getirmedi. Son dakikaları hareketli geçen bu yarıda da gol çıkmadı. Ve Trabzonspor, bu bir puanla puan cedvelinde bir sıra yükseldi, hem de Fenerbahçemaçı öncesinde moralini bozmadı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor