01 Mart 2011 | Salı

Schuster ne yapsın?

Üst üste gelen ağır yenilgiler belli bir travmanın oluşmasına sebep oldu. Herkesin kafası karmakarışık duygularla dolu olduğu bir maçtı. Rüştü'yü cımbızla alıyorum bir kenara koyuyorum.
Kendisini profesyonelliğinden dolayı da tebrik ediyorum. Ama bu galibiyete rağmen şu futbolculara söylenecek çok söz var. Bakıyorum hepsinin dili iki karış dışarıda. Sanki veteranlar maçını izliyorum. Ahları gitmiş, vahları kalmış gibi.
Milyon dolarlık futbolcular, doğru dürüst bir pas yapamıyorlar, mücadele yapamıyorlar.
Şimdi elinizi vicdanınıza koyun; Schuster Schuster! Tamam da bu futbolcura Schuster ne yapacak? Jose Mourinho gelse hikaye! Ortadaki futbol yine aynı olur.

Futbolcular hiç mi suçsuz?
Atılan goller kimseyi aldatmasın. Mehmet Özdilek'in takımı da haftalardır inişte. Müthiş bir baskı altındalar. Buna rağmen zaman zaman da iyi oynadılar.
Kadroya bakıyorsun doğru bir onbir. Değişikliklerini doğru yaptı. Ama bu kadar da Schuster'e yüklenmenin bir anlamı yok.
Bu futbolcular hiçbir iş yapmıyorlar. Belli ki hocalarıyla haşır neşir değiller.
Bir takımda bir ülkeden en fazla iki tane futbolcu bulundruracaksın. Üçüncüsü oldu mu aynı ülkeden? Geçmiş olsun!
Önemli bir şey daha söyleyeceğim... İnanın bizim Türk futbolcularına büyük haksızlık ediyoruz.
Şu sahada görev yapan yıldız diye aldığımız yabancıları izledikçe hep bu geliyor aklıma.
Şu saatten sonra Almeida veya Quaresma'yı görsen ne olur? Pırıl pırıl gençler var, oynat geleceğini kazan. Benden Schuster'e söylemesi: Acil operasyon yap! Yoksa sana operasyon kapıda!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor