21 Şubat 2011 | Pazartesi

Alex de Souza!

Yıldız futbolcu kimdir, nedir, nasıl olmalıdır, ne yapmalıdır? Sen yıldız futbolcusun hiçbir şey yapmıyorsun!
Ama sen Alex'sin yıllarca çok iş yapıyorsun Türkiye'de. Bakın gerçekten örnek alınması gereken bir oyuncu. Şu maçta oynadığı futbolla,duruşuyla farklıydı.
Sadece bu maç değil yıllarca Alex bu! Almeida, Simao, Quaresma, Guti... Diğerlerini saymaya bile gerek yok. Bu 4 futbolcunun yaptığı iş bir tane Alex yapmaz.
Fenerbahçe maça çok tempolu başladı, golü de erken buldu. Özellikle sol kanatlarını iyi kullandılar. Ekrembu bölgede çok çaresiz kaldı. O ara maçı koparabilirlerdi.
Bir topları da direkten döndü. Maçın ilk yarısı biterken imdada Ekrem yetişti ve Beşiktaş taraftarı da takımını ateşledi.

Kader adamı Ferrari
İkinci yarı yine golle başlandı. Onu da İbrahim attı. Burada güzel olan Türk futbolcusunun gol atması. Ferrari sürekli kırmızının sinyalini veriyordu. Lugano'na pozisyonundan bir öncekinde gene güzel bir elense yapıp onu aşağı indirdi.
Yani Ferrari şu maçın kader adamı oldu.
Takım tam toparlanmıştı, iyi futbol oynamaya başlamıştı, eksik kaldı ve takım hemen gol yedi.
Bu da Schuster'in talihsizliği. Bir seçim yaptı. Sivok ya da Ferrari'den birini seçmesi gerekiyordu. Sivok evine gitti. Ferrari sahanın içinde kaldı. Yaptığı da bu oldu.
Gollere bakmayın kaleci Rüştü dün gecenin en iyi futbolcusuydu. Şu oyuncu kadrosu bir kez daha gösterdi ki Beşiktaş bu sistemde asla başarılı olamaz.
Çünkü kırılgan bir takım oldu. Mücadelesi eksik bir takım oldu. Yıldızlara baka kaldı!
Yıldızların da kendine bakacak hali yoktu ki Beşiktaş'a katkıları olsun.
Çok gergin bir maçta hakem Cüneyt Çakır hataları olmasına rağmen iyi bir maç yönetti diyebiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor