Maç Sonuçları

Kupada ilk heyecan

Sarı-lacivertliler, geçen sezon final oynadığı Ziraat Türkiye Kupası’ndaki ilk maçında bugün Gençlerbirliği’ni konuk edecek. 20.30’daki maç ATV’den canlı ekrana gelecek.

Giriş: 30 Kasım 2016, Çarşamba 00:00 Güncelleme: 30 Kasım 2016, Çarşamba 01:46
Ligde art arda 5 maçtır kazanıp fırtına gibi esen Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası mesaisine bugün start veriyor. Geçen sezonun finalisti Kanarya, grup ilk maçında Gençlerbirliği'ni ağırlayacak. Ülker Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak maç, ATV'den canlı yayınlanacak.

Sarı-lacivertlilerin sahaya rotasyonlu bir kadroyla çıkması bekleniyor. Teknik direktör Dick Advocaat, Süper Lig'de 3 Aralık Cumartesi günü oynayacakları Beşiktaş derbisini de düşünerek bu sezon fazla forma şansı bulamayan isimlere görev verebilir. Ümit Özat'ın teknik direktörlüğe gelmesiyle Spor Toto Süper Lig'de son 2 haftada 4 puan toplayan Gençlerbirliği ise Pendikspor'u eleyerek kaldığı grup maçlarına iyi bir başlangıç yapmak için sahaya çıkacak.

FERNANDAO 3 AY SONRA
Ligin ikinci haftasında oynanan Kayserispor maçında sakatlanan ve üç aydır forma giymeyen Fernandao'nun, Gençlerbirliği karşılaşmasıyla sahalara dönüş yapması bekleniyor. Dick Advocaat'ın, Stoch ve Emenike'nin yanı sıra tamamen iyileşen Ozan Tufan ve formaya hasret kalan Salih Uçan'ı ile Gregory Van der Wiel'i de ilk 11'de oynatması güçlü ihtimal.

İŞTE MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe:
Fabiano, Van der Wiel, Kjaer, Neustadter, İsmail, Ozan, Salih, Aatif, Stoch, Emenike, Fernandao

Gençlerbirliği: Hopfh, Ahmett Oğuz, Ahmet Çalık, Politevich, Uğur, Khalili, Selçuk, Rantie, Serdar, Matei, Muric