Maç Sonuçları

Antep penaltılarda güldü

Ziraat Türkiye Kupası'nda Büyükşehir Gaziantepspor, normal süresi 0-0 biten maçta Düzcespor'u penaltı atışlarıyla devirdi.

Giriş: 22 Eylül 2016, Perşembe 00:00 Güncelleme: 22 Eylül 2016, Perşembe 22:37



TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Gaziantepspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. eleme turun mücadelesinde normal süresi ve uzatma bölümleri golsüz eşitle biten karşılaşmada Spor Toto 3. Lig takımlarından Düzcespor'u penaltılar sonucunda 3-2 yenerek tur atladı.

Ev sahibi ekipte Gökhan Alsan, Okan Derici, Gökhan Sazdağı, Düzcespor'da ise Özgür Akıncı, Oğuzhan Yalçın penaltı atışlarını gole çevirdi.

Büyükşehir Gaziantepspor'da İskender, Düzcespor'da ise Zihni Aydın, Salih Şenbaş ve Berk Baran, penaltı atışlarından yararlanamadı.

ÖZSOYLU: RAKİBİMİZ İYİ KAPANDI
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Sorumlu Vedat Özsoylu, maçın ardından yaptığı açıklamada, bugün takımda fazla forma şans bulmayan oyuncalara şans verdiklerini belirterek, "Düzcespor maçına değişik bir kadroyla çıktık. Maç eksiği olan arkadaşlarımızı değerlendirmeye çalıştık. Arkadaşlarımız ellerinden geleni yaptı. Rakibimiz iyi kapandı. Çok zorladık ama maç penaltılara kaldı. Oyuncularımı verdikleri mücadeleden dolayıkutluyorum" dedi.

DÜZCESPOR CEPHESİ
Düzcespor Teknik Direktörü Tahsin Nazmi Erdenerin ise güzel bir maç olduğunu söyleyerek, "Hem bizim kendi açımızdan hem de Gaziantep açısından centilmence bir maç oldu. Futbolcularımız sakatlanmadı. Bu açıdan iyiydi. Hakem arkadaşımızı değerlendirmek istemezdik ama maalesef takdir haklarını Gaziantep'ten yana kullandı. Bunu da artık yetkili arkadaşlar izlemiştir. Gerekli değerlendirmeyi yapacaklardır. Güzel bir futbol oldu. İki takımı da tebrik ederim" diye konuştu.