Maç Sonuçları

Çaykur Rize'den yarım vole

Yeşil-mavili takım, İstanbul'da 2-0 yendiği Medipol Başakşehir'i A Spor'un HD kalitesinde naklen yayınladığı rövanşta da devirdi. Rize, Murat Duruer'in golüyle yarı finale yükseldi

Giriş: 02 Mart 2016, Çarşamba 00:00
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında sahasında Medipol Başakşehirspor'u konuk eden Çaykur Rizespor, rakibini 1-0 yenerek yarı final biletini cebine koydu. İstanbul'daki ilk karşılaşmadan da 2-0'lık galibiyetle dönüp avantajlı bir skorla sahaya çıkan Çaykur Rizespor, rakibi karşısında zaman zaman zor anlar yaşasa da turladı. A Spor'un HD kalitesinde naklen ekranlara getirdiği maçta Rize'yi galibiyete taşıyan golü
Murat Duruer
kaydetti.

Asist Deniz Kadah'tan
MAçın 90+1. dakikasında sağ kanatta topu alan Deniz Kadah, yerden sert bir şekilde içeri çevirdi. Kaleci Volkan'ın dokunduğu topu arka direktör Murat Duruer tamamladı ve Rize galibiyete ulaştı: 1-0. Karadeniz ekibi, yarı finalde G.Saray-Akhisar eşleşmesinin galibiyle oynayacak.

Karaman keyifli
Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Tecrübeli hoca, "Başakşehir gibi güçlü bir rakibi iki maçta da yenerek turu geçmenin sevincini yaşıyoruz. Bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ederiz. Futbolcularımı da yürekten kutluyorum. Finale çıkmak istiyoruz" dedi.

Avcı üzgün
Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise maç sonu üzgündü. Evlerinde kaybettikleri ilk maçın skorunu değiştirmek için geldikleri Rize'de ellerinden geldiğince iyi mücadele ettiklerini belirten Avcı, "Maalsef istediğimiz oyunu bir türlü sahaya yansıtamadık. Son dakikada gelen golle de sahadan mağlup ayrıldık. Rizespor'a buaşarılar diliyorum" şeklinde konuştu.