Maç Sonuçları

Kupa'da kura günü

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek ve yarı final kuraları bugün çekiliyor. Seri başı F.Bahçe, G.Saray, M.Sivas ve Bursa'nın rakipleri belli olacak

Giriş: 17 Şubat 2015, Salı 00:00 Güncelleme: 17 Şubat 2015, Salı 02:30
Futbolda nefesleri kesen muhtesem futbol söleni devam ediyor. ATV ve A HABER ile A SPOR'DAN yayınlanan Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde çeyrek ve yarı final karsılasmalarının kura çekimi bugün Istanbul'da yapılacak. Türkiye Futbol Federasyonu'nun Hasan Dogan Milli Takımlar Kamp ve Egitim Tesisleri'ndeki Orhan Saka Salonu'nda yapılacak kura çekimi saat 12.00'de gerçeklestirilecek.

Zorlu eşleşmeler
Kupada son 16 turu maçlarının ardından rakiplerini eleyerek çeyrek finale yükselen F.Bahçe, G.Saray, M.Sivasspor ve Bursaspor kura çekimine seri bası olarak katılarak, Gençlerbirligi, Mersin Idman Yurdu, Kayserispor veya Manisaspor ile eslesecek. Kura çekiminde muhtemel yarı final eslesmeleri de belli olacak.

Ilk maç 3 Mart'ta
Çıft maç eleme usulüne göre oynanacak çeyrek final karsılasmaları 3, 4, 5 Mart ve 7, 8, 9 Nisan, yarı final mücadeleleri ise 28, 29, 30 Nisan ve 19, 20, 21 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

A SPOR'dan yayınlanacak
Türkıye Kupası çeyrek ve yarı final maçlarının kura çekimi, A SPOR'dan canlı olarak yayınlanacak. 12.00'de baslayacak kura öncesi, sırasında ve sonrasında A SPOR, yapacagı yorumlar ve röportajlarla atmosferi yansıtacak.