28 Ağustos 2016 | Pazar

Umut

Galatasaray iyi yolda. Bunu iki haftadır elde ettiği skordan bağımsız söylüyorum. Hatta, ilk hafta Karabük karşısındaki kötü oyuna rağmen...
Akhisar karşısında erken yediği gole ve kötü zemine karşın yılmayan bir Galatasaray vardı sahada. Bekler ve hücumcu kanatlar göz dolduran performanslar sergilemese de, belirli bir standardı yakaladılar ve gelişmeye açık oyuncular. Üstelik, alternatif isimlerin çokluğu ile kanatlarda forma kapma yarışı kızışacak gibi ve bu sarı kırmızılılara ekstra katkı sağlayabilir. Stoperler hala sıkıntılı ama arkalarında Muslera gibi bir kaleciyle hedefe konacak kadar sırıtmıyorlar –şimdilik-. Hem de, kulübün tek milli olan futbolcusu Serdar Aziz hala yedek.
En kısa sürede Serdar'a ilk onbirde şans verilmesi, Hakan ve Chedjou'nun performanslarına bakınca –neredeyse- zorunlu görünüyor. Eren Derdiyok, tam bir ''altın kafa''. Bu maçta hayli etkili bir oyun ortaya koyan Sneijder'in müthiş ortasıyla yine muazzam bir kafa golüne imza attı.

3-4 hafta daha lazım
Galatasaray uzun yıllardır aradığı Türk santraforunu bulmuş olabilir. Tekniği, altyapısı, oyun zekası etkileyici bir golcü. O oyundan çıktıktan sonra yokluğu hayli hissedildi. Galatasaray'ın en büyük problemi ortasahada. Lafı eveleyip gevelemeyeyim, bunun tek sebebi var; Selçuk İnan. ' 'Milli Takım'da neden yok'' diye soramayacağımız bir isim haline geldi.
Dün akşamın genelinde de Tolga Ciğerci'nin yancısı gibiydi.
Oysa ki; ''kaptan'', kazandığı para ve kupalara bakınca, bunun tam tersini söyletmeliydi bize. Umut ismindeki futbolcunun gittiği süreçte bu takımın uzun bir aradan sonra bu denli umut vaad etmesi hayli enteresan.
Yine de; sezonun kalanına dair bir iddialı öngörüde bulunabilmek için üç ila dört lig haftası daha izlememiz lazım. Bakalım neler olacak?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor