31 Ağustos 2014 | Pazar

Şarapnel

Maç "Olcan niye 11'de yok?" sorusuyla başladı. Kimine göre yanıtı basitti; Prandelli bir yabancıyı oyuna almak isterse 2 kişi değiştirmek gerektiği için Olcan yedek, Bruma ise oyundaydı. Çünkü; 5 yabancı oynamak zorundaydı (!) Bazılarına göreyse; "Olcan Adın'ın G.Saray'da oynayabilmesi için bir seviye daha yükselmesi gerekir" diyen Mehmet Demirkol'a hak vermekteydi Sinyor Prandelli. ilk 11'deki Bruma ve "olumsuz gidişatı değiştirecek hamle oyuncusu" olarak yedek soyundurulan Telles de dahil, G.Saray kadrosundaki diğer oyunculara bakınca, Mehmet kardeşimi de Olcan'ı dün yedek soyunduran zihniyeti de anlamakta zorlanıyorum.

Sanki mecbur kalmış gibiydi!

G.Saray -anlaşılan- 3'lü orta saha (Melo-Yekta-Selçuk) ile, üçlü forvetse Sneijder-Bruma kanatlarıyla dizilecekti belli ki (4-2-3-1 diyen de var, 4-3-2-1 diyen de var). Olcan'ın yedek kalmasının sebebi, Bruma'yı oynatma coşkusu değil de; "tamamen hazırım" diyerek Dünya Kupası sonrası tatilinden dönen, Süper Kupa'da dökülen Sneijder de olabilirdi. Onu kanatta oynatıp göbeği Yekta ile güçlendirmek mecburiyetinde kalınmıştı sanki.
Lafı Bruma'nın topu ayağına dolandırdığı gibi dolandırmayayım; Olcay'ın 11 çıkmaması tek kelimeyle "saçmalık"tı. İlk yarı "2 iddiasız takımın prestij mücadelesi" gibiydi. 2. yarının çağrıştırdıklarınıysa 3 cümleyle özetleyebilirim; 1-Bursa'nın işi bu sezon zor. 2- Sorun Burak'ta değil, organizasyonda...
3- Olcan 11 oyuncusudur...
Duymayanlara önemli bilgi; dün S.Donetsk'in idman tesisleri bombalandı...
Buralara, kıvırcık saçlı, 4-5 dil bilen irice bir şarapnel her an sıçrayabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor